E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (40/78) > >>

bora63:
Arso neka je sa srecom !  Neka tebe i tvoju porodicu sluzi mnogo godina 6589 6589 6589. Vole bih da 25648 do Kupusista da se i ja
malo provozam jh clap clap clap clap clap clap clap 114

Arsa:

--- Citat: bora63  05, 02, 2012, 21:33:35 posle podne ---Arso neka je sa srecom !  Neka tebe i tvoju porodicu sluzi mnogo godina 6589 6589 6589. Vole bih da 25648 do Kupusista da se i ja
malo provozam jh clap clap clap clap clap clap clap 114

--- Kraj citata ---

--- Citat: latin  05, 02, 2012, 12:49:58 posle podne ---Čestitke na kupovini i valjda ćemo ga videti kod nas na tikvari ako bog da. 114 114 hi

--- Kraj citata ---

Bože zdravlje biće i jedno i drugo ove godine. Na tikvaru dolazim sa jednim drugarom koji ima oko 150 kg. Tamo će nas čekati slična ekipa na proleće ili leto.

U kupusište sa Vecom.

Arsa:
Danas sam išao da skinem sneg sa broda. Carina je određena i sutra ću to uplatiti. Za carinu treba da platim 62 500 dinara, što je u nekim granicama na koje sam računao.

Motor je renault 40 PK, benzinac. Na pločici je oznaka 810-42, a ispod toga broj 197. Šta god to značilo. Navodno je motor prošle godine remontovan i dobro radi.

E sada ako neko zna nešto više o tome mogao bi da, makar na pp, pošalje neko uputstvo ili savet. Ja nisam dobio baš ništa.

Kako, i da hoću, brod ne mogu izvući sa placa špedicije dogovorili smo se da ostane tu još desetak dana. Nadam se da će ovo ludilo sa snegom i ledom do tada proći.

Eto kratkog izveštaja. Sutra, novi detalji.  114

poljo:
"Motor je renault 40 PK, benzinac."
Arso ubio se za ugradnju plina .

Kapetan:
 kako da BEZBEDNO sipa plin u brodski rezervoar ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju