E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
Zole:
Arso,
čestitam na kupovini !!! Navijao sam za to da bude neki uvoz jer verovatno kao što si video
dobija se bolji odnos uloženo-dobijeno. Lep je brodić,nema šta.
Dobro ste i prošli za to preko 2.5m! Trenutno sam u Italiji i pratim oglase ali ne
mogu ni približno da pronađem ono što se nudi u Holandiji.
Sa srećom 114
Arsa:
--- Citat: Zole 04, 02, 2012, 15:12:38 posle podne ---Arso,
čestitam na kupovini !!! Navijao sam za to da bude neki uvoz jer verovatno kao što si video
dobija se bolji odnos uloženo-dobijeno. Lep je brodić,nema šta.
Dobro ste i prošli za to preko 2.5m! Trenutno sam u Italiji i pratim oglase ali ne
mogu ni približno da pronađem ono što se nudi u Holandiji.
Sa srećom 114
--- Kraj citata ---
Hvala Zole. Da budem iskren. I ja sam pomalo, strahovao da taj put ne bude uzaludan. Sada znam kada, kako i na koji način sve treba uraditi.Kasnije, kad dobijem papire sa carine, razmenićemo još informacija koje će ti sigurno koristiti ako se odlučiš da ideš u Holandiju..
Jesmo Moša i ja imali i dosta sreće. Naročito što se vremenskih prilika tiče.
Nešto se mislim. Pored tolikih pehova u startu, morala je i sreća da nas ogreje. ajstajn
Sada se lađa smrzava na carini a ja kod kuće. Čekam da ovaj kijamet stane, da porinemo brod, počnem da ga upoznajem i polako sređujem. yg 114
Zole:
Arso,
ja sam još pre neku godinu uvezao dve jedrilice iz Holandije i pored svih muka našla se i carina,
čekao sam jedno 2-3 nedelje da se smiluju i ocarine. Nadam se da ću doći na edukaciju pa ćemo
razmeniti iskustva pošto planiram da se ponovim!
Najzad,jedna prava nautička tema !
Arsa:
--- Citat: Zole 04, 02, 2012, 17:08:57 posle podne ---Arso,
ja sam još pre neku godinu uvezao dve jedrilice iz Holandije i pored svih muka našla se i carina,
čekao sam jedno 2-3 nedelje da se smiluju i ocarine. Nadam se da ću doći na edukaciju pa ćemo
razmeniti iskustva pošto planiram da se ponovim!
Najzad,jedna prava nautička tema !
--- Kraj citata ---
Kako ti kažeš.
Biće mi drago da se ispričamo pošto sam ti ja još daleeeko od pravog nautičara. 25648
latin:
Čestitke na kupovini i valjda ćemo ga videti kod nas na tikvari ako bog da. 114 114 hi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju