E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Mariniziranje ili vanbrodski ??
Zoran Marinković:
:good:
Vučko, sve je to u redu. Predpostavljam da je to cena ovog od 36 ks i to novog.
I mnoge druge mašine koje se nalaze na našim plovilima kao nove nisu ni malo jeftine, pa plus osovinski vod, pa plus majstor.... :suicide:
Onaj samo okačiš pozadi i :stop: :stop: :stop:
Da li neko može da sazna kako se kreće napolju cena polovnog od 27 ks... zavisno od godišta i stanja :heat:
Zoran Marinković:
:agree:
Dule, samo si nabrojao sopstvene pretpostavke bez pravih činjenica i podataka i odnosi se samo o zameni već mariniziranih motora.
A što ne bi bilo ko ko ima i malo veći običan čamac koji nema brodski motor mogao da koristi navedeni Yanmar. Zašto servis mora da ga postavlja na zrcalo i da mu menja ulja. Koliko puta mesečno ili godišnje mora da se servisira i zašto je komplikovanije.
Dule, ja ne kažem da možda nisi u pravu nego komentarišem da se teorije postavljaju na osnovu pretpostavki.
Ja 20 godina vozim Mazde za koje su mi tvrdili da nema delova i da su skupe za održavanje - nikad se sigurnije i jeftinije nisam vozio.
Zoran Marinković:
:good:
Putpuno si u pravu, ovo sve je za neko drugo mesto, i bilo bi dobro da to neko prebaci -jednostavno se razvila po meni
vrlo interesantna diskusija i ja je ne smatram bilo kakvim takmičenjem.
Apsolutno nisam hteo da omalovažavam tvoje iskustvo, siguran sam da ga imaš mnogo više od mene.
I ja sam samo hteo da pokušamo da nađemo neko povoljnije rešenje koje bi možda interesovale i ostale naše kolege.
A da bi mogli uopšte da upoređujemo neke stvari moramo da znamo što više ČINJENICA.
Nikada nije bilo kvalitetnih poređenja ako se kod jednog predmeta koriste činjenice a kod drugog pretpostavke.
STG:
9.9 za 3000e?
Mozda neka specifikacija troskova?
sale.m79:
Dule potpuno se slazem sa tobom.Po meni je bolje prodati camac i kupiti drugi nego sve to raditi.
Po meni je uvek bolje imati brodski nego vanbrodski motor.Pri tom ne mislim na marinizirane motore
za malo vece pare ima novih motora sa kopcom u kompletu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju