E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Mariniziranje ili vanbrodski ??

(1/3) > >>

Zoran Marinković:
 :smile:

Možda nije van pameti razmotriti ovu opciju, ako imaš napolju nekoga - neka se raspita za neki očuvan motor.

Imao bi snažnu mašinu koju postaviš za jedno poslepodne i  :stop:.

Stavi sve na papir pa javi ako saznaš nešto... :drinks:

Vuk:
Mislim da za te motore nema delova, ali nisam 100% siguran!

sloba72:
Fisherman, potpuno si u pravu, realno kada razmislim to je ta prica, ali jebem mu sunce, super je fora kada se vozikas pola sezone i pritom ti masina trosi 1-1,5 l/h nafte, a sa druge strane voleo bih da je malo brzi....ma nov sam i jos lutam u razmisljanjima i nisam se jos skapirao sta hocu. To je razlog zasto sam zapoceo temu o mariniziranju, pomislio sam kako je dobro imati golfa guzonju u camcu, pouzdan motor, solidan(podnosljiv)potrosac, kad ono rampa, suvise para i preveliki zalogaj u ovom trenutku. Ova fora sa vanbrodskim dizel motorom je super, osecam da je cifra :suicide: 

Zoran Marinković:
 :smile:

Dakle, mi smo stvarno  čudna voćka -  umemo da pričamo i razvodnjavamo teme koje ne vode uvek rešenju ili bilo kom konkretnom saznanju.

Svi smo čuli da postoje YANMAR dizel motorići, a niko  nikako da sazna konkretne stvari. Znamo i da nema delova, znamo i da ih kod nas nema,

znamo i da su bučni, znamo da malo troše....a u stvari ne znamo baš ništa.

A svi gledamo čežnjivo te sličice i zamišljamo ih na našim krmama i govorimo da je to "kiselo grožđe" - kao kad neko gleda prelepu komšinicu

i ima pokvarenu maštu a niko nema mu..a da pita - a možda i nije nedostižno.... :this:

Da li neko ima bilo koga negde napolju koji može da se raspita, ili da li neko dovoljno dobro govori Engleski ili Nemački pa

da nazove neku marinu ili oglas ....ili crnog  :diablo: i da dobijemo informaciju "iz prve ruke" o tim motorima :

-   Koje su karakteristike, koje su cene novih i polovnih, za kakva korita i uslove su predviđeni.......

Ta firma nije nepoznata i vanbrodski motori sau samo jedan mali delić njihove lepeze....a mi nemamo poima.....

Vuk:
http://www.boatsandoutboards.co.uk/outboard-engines/yanmar-diesel-outboard-type-d36-NWT070

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju