E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tiger shark - Izolacija kabine

<< < (10/14) > >>

maverick:
pa ovaj je camac samo za vikend i na dunav a maskirni je ostao na dravi, stavio sam yamahu 15 ks i sasvim dobro ide....mi koji lovimo smudja gumama prelazimo puno camcima...selimo se dvadeset puta dnevno pa svi iz drustva vecinom i imamo po dva camca za obe rijeke po jedan , a i ljeti s njim je cijela familija na pijesku, rostilja.....jedino je zeni to problem objasniti dva camca ..ali nadokanadi ona to kroz cipele kojekakve ... :good:

budens72:
Bravo Maverick  :good:

najlepši Tiger shark koji sam video  :drinks:

Labud 1258:
Uredno i pedantno  :good:

Svaka čast.

Može još slika

maverick:
e posto sam prespavao par puta u kabini...dosao sam do zakljucka da ipak treba izolacija kabine ..posto je mali prostor koji se upuse ujutro bude sve mokro...a wbasto sluzi da zagrije i udasi se a tokom spavanja svako
vlage bude po cijeloj plastici...e sad najtanji stirodur koji sam nasao je dva centimetra i preko cu nalijepiti tanki tepison...ima li kod vas sitodura od centimetra i kakvo bi ljepilo
trebao koristi da bi to dobro uvatilo za plastiku....i koliko toliko dugo trajalo

Zoran Marinković:
 :agree:

Kako planiraš da stirodurom obložiš nepravilne oble površine, prilično je krut (i odbija saradnju)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju