E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tiger shark - Izolacija kabine

(1/14) > >>

maverick:
retfala ima t9 i meni je dugo bio opcija ali jednostavno za nekog tko cijele dane jigga je prevelik, ali on ima duple stijenke na kabini a ovaj novi shark nema , vec je samo unutrasnjio dio lijepo i glatko odradjen....retfala je ugradio siber i stavio je webasto za preko zime ....a i pitanje je da li da izoliram ili ne za par sati po noci sto cu prespavati , nisam pametan

Zoran:

Cestitam na kupovini.
          Sto se izolacije tice,uopste ne brini,cim zagudi shvatices  :).

maverick:
to znaci da ce mi trebati...ili ce taj odgovor ostati obavijen velom tajne  :taunt:

Labud 1258:
Ja ostajem pri stavu da ti to ne treba, a ja mislim da ti ipak znaš pravi odgovor  :good:

Kada pecam zimi, onda posle pecanja odem kući, ne spavam i ne kampujem zimi. Ovo je ipak malo plovilo za neku ozbiljniju izolaciju a da ne bude na uštrb konfora. Kabina verovatno neće biti korišćena za duži boravak , sem spavanja a onda se uvučeš u neku toplu (vojnu) vreću pa nek gudi koliko hoće.
Spavao sam u vojsci u nekom izbušenom hangaru tokom Februara u vojnoj vreći i bilo mi je lepo, samo sam proturio disaljku. :smile:

mossi:
Pošto ostaješ na vikend pecanju i zimi kad se smudj najviše peca, izolacija će ti sigurno trebati.
Jer nije to samo "par" sati preko noći, jer noć je već u 5 pa do posle 7 ujutro.  14 sati!  :suicide:

Po hladnoći, vetru i HALDNOJ vodi 2C.

Pitaj, Bojanka, Mudrog i tu ekipu.
Ako ne budu znali da ti kažu šta je dobro, reći će ti šta je loše!  :lol:

Srećni radovi!

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju