E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Tiger shark - Izolacija kabine
maverick:
ima jos detalja...nesto me sinoc zezao upload....posto sam vikend jigaros na dunavu....ali vec sam pisao o tome...nije ostalo nista drugo nego lagani camac s kabinom i prikolica ....a drago mi je da vam se svidja ono sto sam radio....vecinu sam radio sam ...nakon posla do kasno u noc...samo onu prednju dasku sam uklapao cijeli dan da stane u milimetar....komande..i jos bla bla sitnica koje se ni ne vide a oduzmu puno vremena....
marke:
Sve je skockano svetski samo jos dobro osvetljene kabine i radno svetlo napolju. Predlog LED naravno.
Ja predlazem da nabavite mrezicu za komarce koja se stavlja i skida na cicak traku koju daju uz nju.
Kosta samo oko 150din. Iako sada ne treba bice vrlo korisna kad pocne leto. Postavlja se i skida za 10sec.
espresso:
lepo i pedantno uradjeno. jako mi se dopada kako si odradio pramcanu platformu...
ako ugradjujes webasto, on ce tu kabinicu grejati bez ikakvih problema i bez ikakve izolacije.
lufteri koje si ugradio na kabini bi trebalo da budu dovoljni da obezbede cirkulaciju vazduha i sprece preveliku kondenzciju.
mossi:
Jesu ovi lufteri za noge ili za glavu? :lol: :taunt:
Ja bih ipak okrenuo glavu ka vratima. :)
Ovako bi vam svašta moglo pasti na pamet. :lula:
Extra!
:drinks:
P.S. Izoluj barem onaj deo ispod prozora, do ruba, jer tu se oslanjaš ledjima, ramenom..
A hladno... brrrrr.
A onda će kondenz da curi iza,,, :new_russian:
Ja bih ga presvukao nečim, pa makar ofarbao nekom gumom.
Leti se pivo ne znoji na papiru, a na staklu da?!
:drinks:
njegos68:
Svaka čast! :good: Uradio si ga ko za sebe.. :drinks: Šta si uradio sa onim tvojim maskirnim alu čamcem ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju