Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
"Paradajz ostrvo" na Adi Huji nova destinacija za uživanje
Kapetan:
sve se slazem sa vadama... zastita prirode i sve ostalo ... eto ja nisam hteo jedno 15 godina da kupim nijedno mesto na savi kad pre par meseci krenem uzvodno i onako gledam gde sta ima ... pa ljudi do 16og kilometra ne mozes camcem da pridjes obali .... EJ BRE ! kako pridjem splavu da nesto pitam tako vidim nekog nervoznog koji poskakuje ...
sva sreca pa na paradajzu nece biti splavova jer ne mogu da ih pozicioniraju zbog dunava....
ja sam ozbiljan za sojenicu cim provalim ko izdaje kupicu koliko mi treba i podici jednu , to je JEDINI nacin da jedan deo prirode ostavim za sebe a ne da za 10 godine idem do ivanova da bih izasao na obalu ...
naravno bez ograde i prisvajanja obale...
a to me najvise i nervira ona pecaroska mesta tipa to je moje... sta me briga cije je neka pokaze papir da je njegovo pa neka se kurobeca, ako kupim plac svako ce moci da peca i moze da racuna na sok i kafu .
a da su oni sa onim blicom naruzili jesu tu nema price... iskreno izbegavao sam da tu dolazim jer sam mislio da su neki ganci poceli da zive tu , a ovaj sa klupicom mi je sasvim simpatican ali se nadam da ce da razmontira klupicu u momentu kada dodje voda a ne da ostavljamo elise i strune na njoj ...
sloba72:
Iskreno mi je drago da postoje normalni ljudi koji BRE nisu slepi pored ociju i koji su spremni da iznesu svoje misljenje bez obzira da li se to nekome dopada ili ne.
marke:
Problem je da kad stavis sojenicu izmedju dve druge sojenice vise nisi u prirodi vec u naselju. Ako i ne ogradis, komsije oko tebe hoce, pa kad odvrnu neki radio i ukljuce agregat, naprave pristan za camac od guma i nekog loma izbetoniraju kako umeju i gde je tu priroda? Isto kao da pecas sa betonskih obala u koje su sapeli dunav na Dorcolu.
Ja volim da odem tamo gde ima sto manje tragova boravka. Ne koristim motornu testeru da naucim prirodu kako treba da izgleda divlja lepa obala i kad odlazim ponesem sve sto sam doneo pa i malo tudjeg djubreta, ako se ne gadim, pa bacim u kontejner kad se vratim.
Ako naletim na komsije koje isto razmisljaju ne smetaju mi naravno vec se lepo druzimo jer smo istih shvatanja.
Sledeci put kad dodjem tesko nadjem isto mesto jer ga je neko "doterao" za svoje potrebe.
deda:
Zato kod mene gde pecam vec cetrnestu sezonu nema ni klupice bre!!!
Mezija:
Zato kod mene gde pecam vec cetrnestu sezonu nema ni klupice bre!!!
http://wikimapia.org/17918235/sr/www-moja-ladja-com-DEDA
evo i dokaz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju