Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

"Paradajz ostrvo" na Adi Huji nova destinacija za uživanje

<< < (6/7) > >>

zoki novus:
a nema ni ribe

IKA:
e zato ćete uskoro imati most :tenk: :tenk:

Kapetan:

--- Citat: marke  06, 10, 2011, 21:27:49 posle podne ---Problem je  da kad stavis sojenicu izmedju dve druge sojenice vise nisi u prirodi vec u naselju. Ako i ne ogradis, komsije oko tebe hoce, pa kad odvrnu neki radio i ukljuce agregat, naprave pristan za camac od guma i nekog loma izbetoniraju kako umeju i gde je tu priroda? Isto kao da pecas sa betonskih obala u koje su sapeli dunav na Dorcolu.

--- Kraj citata ---

sve zavisi koliko ti vrede zivci ... 20 x 10 metara je 100 evra godisnje ... izdvoji 200 evra i imaces 40 metara obalae po 15 metara sa svake starne nema komsija... a ujedno mozes i sa dobrim ljudima da se dogovoris da uzmu odmah pored tebe i tako zauzmete veci prostor sa vecim razmakom izmedju vas...

Kapetan:
marke da ne pomislis da sam divljak :) ali za 3-4 godine cemo morati da idemo na donji spic srednjih voda ako sada ne zauzmemo neko mesto ... dunav ce postati kao sava...

marke:
Ma slazem se s tobom, nego ako i zauzmemo mesto pravljenjem kucica uskoro cemo biti okruzeni sa trideset vikendica ogradjenim i kultivisanim sto je lepo ali nema vise vrbaka sume ptica i tisine vec vikend naselje. Ja da sam tip koji voli vikend icu ne bih ni pravio camac vec kupio splav-vikendicu pa svaki boziji vikend isto mesto, iste komsije ista galama, isto dvoriste, ista obala....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju