Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
Darkobp:
Kum moj koji peca na Dunavu nema sidro vec dzak pun kamenja :taunt:
Mozda se jos od poplave vuku kad je branjeno od Dunava ili pitaj boga odakle ti dzakovi tu???
Samo znam da ih nismo ni trebali pominjati jer ce krenuti veca plemika sta je u njima nego gde je penta :smile:
Samo da Laza nemora ponovo da roni do njih :suicide:
LSI:
Od subote do juče bio sam u Kijevu i praktično bez pristupa internetu.
Jutros, uzeo malo da pogledam šta ima novo, a kad ono...
Moraćete malo da me prosvetlite - tražio sam od početka (kod mene je to četvrta stranica sa tekstovima u ovoj temi) ali ne naidjoh na priču o tome šta se dogodilo. Očigledno je da je tema podeljena.
Zanima me šta se to dogodilo?
Kako je to SaleNB umešan u ovu priču?
Darko, žao mi je što vam se ovo dogodilo. Jutros sam uplatio dogovoreni iznos u korist vašeg računa u želji da što pre skupite dovoljno novca da kupite sebi drugi motor - novi, polovan - sve jedno. Samo da što pre prestanete da razmišljate o tome šta se dogodilo i zašto baš vama.
Srećno vam bilo i da sa novim motorom uživate kao i sa onim koji je ušao u priču!
Neka i dalje plovi u ovom duhu "Моја Лађа"!
Pomaže nam svima da se osetimo malo bolje.
latin:
Priča je u ,,druženja i susreti,,-skup forumaša ,,Tikvara,,
HOGAR:
Uplaceno :smile:
LSI:
--- Citat: latin 07, 10, 2011, 09:14:02 pre podne ---Priča je u ,,druženja i susreti,,-skup forumaša ,,Tikvara,,
--- Kraj citata ---
Hvala - pogledao sam.
Da nije tužno, bilo bi smešno.
Sva je sreća što se sve dobro završilo.
Nadam se da ćemo Darku svojim prilozima pomoći da lakše preboli gubitak i da mu druženje ostane u lepoj uspomeni.
Možda je i ranije razmišljao o nekom drugom motoru - evo prilike.
Sa onim što se od priloga sakupi, uz možda i nekakav dodatak iz kućnog budžeta za vanredne izdatke (a ovo je sasvim opravdan vanredni izdatak!), novi motor bi mogao vrlo brzo da se nadje na krmi Darkovog lepog čamca.
Srećno, Darko!
Kroz sve poruke koje sam imao vremena da pogledam, nigde nisam video da se neko upitao: a kako se Sale osećao posle svega?
Sale, mislim da slobodno možete da upalite sveću i da taj dan ubeležite u svoj lični kalendar kao jedan od onih koje valja uvek proslaviti.
Zaista ste imali sreće i radujem se zbog toga.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju