Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (21/53) > >>

Kapetan:

--- Citat: LSI  07, 10, 2011, 10:37:14 pre podne ---Kroz sve poruke koje sam imao vremena da pogledam, nigde nisam video da se neko upitao: a kako se Sale osećao posle svega?

--- Kraj citata ---

pa nije upao kod nas u govnaru pa da se oseca  :taunt:

njegos68:
 Njegoš uplatio..

Zoran Marinković:
 :friends:

--- Citat: LSI  07, 10, 2011, 10:37:14 pre podne ---
Kroz sve poruke koje sam imao vremena da pogledam, nigde nisam video da se neko upitao: a kako se Sale osećao posle svega?

--- Kraj citata ---

Lazo, da je to neko drugi napisao, pa i da kažemo da nas čovek ne zna..... :punish:

Svi mi, i koji smo bili prisutni i koji nisu, tačno znamo kako je Saletu.. :sorry: ...dovoljno je da pomislimo kako bi se svi mi osećali

da smo sedeli u čamcu - a mogli smo.... :suicide: 

Doduše, svi smo rekli da je imao sreće da se izvuče živ i zdrav i da naravno snosi deo krivice. I on sam je isto tako svestan i ni jednom

se nije niti pravdao, niti svaljivao krivicu na druge, niti je bežao od daljnjih moralnih obaveza - kao i svi normalni i moralni ljudi.

To što smo se naknadno zezali i malo .....s leđa...pa i to je za ljude i pomaže nam da svarimo onaj gorak ukus nesreće.....

Laki, i ti si se sam uverio koliko je jako naše drugarstvo, i to ne tako davno.

LSI:

--- Citat: Zoran Marinković  07, 10, 2011, 11:54:42 pre podne --- :friends:

...
To što smo se naknadno zezali i malo .....s leđa...pa i to je za ljude i pomaže nam da svarimo onaj gorak ukus nesreće.....

Laki, i ti si se sam uverio koliko je jako naše drugarstvo, i to ne tako davno.

--- Kraj citata ---

Zato sam i napisao da nam još dugo plovi "Moja ladja"!
A zaista mi je drago što se sve završilo samo na gubitku motora. Žao mi je zbog Darka ali znam da će Sale učiniti šta može da mu nadoknadi gubitak, a koliko vidim dosta ljudi se prijavilo da učestvuje u nabavci novog motora, pa se nadam da će obojica ovaj dogadjaj ipak sačuvati u lepoj uspomeni jer: "Sve je dobro što se dobro svrši!"

Darkobp:
O uplatama koje su izvrsene tj tacnim imenima bas i nemogu da vas izvestavam,jer na izvodu iz banke vide se imena samo onog koje valjda uplatio preko opste uplatnice a koje isao preko banke ili poste ili prebacivano sa drugih racuna vidi se samo vidi se samo odakle je stiglo iz koje banke ili poste,dal to neko mene zeza  pojma nemam

Al nebitno,novci su polako poceli da stizu i do danas u 12h bilo je vec 11000 din :yahoo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju