Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (34/53) > >>

barbanesa:
Ma to je Zoki vezao jer je znao da ce i Sale da vozi.. :lol:

Izvini Sale moram malo..

SALE NB:

--- Citat: njegos68  17, 10, 2011, 20:21:00 posle podne ---
--- Citat: SALE NB  17, 10, 2011, 20:15:26 posle podne ---Što se obezbeđenja motora tiče, greška nije moja, ni u prvom, ni u drugom slučaju! :lol:
Ja onu moju Hondicu od 15 kila vežem sa čeličnom sajlom, a ne sa tim Businim pertlicama! :taunt: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Pa ovaj kanap ima čini mi se 10 mm i nije baš tako slab iako je Busin... Da ste imali takav na Darkovom Merkuriju ,sad nebi bilo ove teme..   :scare:  :scare:

--- Kraj citata ---

eh... šta bi bilo kad bi bilo...
Možda da je Mossi napravio malo širi i stabilniji čamac, ili možda da je napravio neke komore, možda da je Darko vezao motor, ili kad sam upao, da sam ostao da plivam u mestu i sačekam da dođu po mene, mogli smo označiti mesto. Ili da se neko od nas ostalih setio da zaveže kanap na motor, kad smo već bili izvukli pramac čamca na površinu. Ako je motor već bio spao, znali bi tačno gde je spao!
Čitava lepeza grešaka! Ali lako je sada biti pametan. Na kraju ostane ona: A da ja nisam seo u čamac!!! :blush2: :wacko:

srsa:
Е шта би било кад би било.... ово је још једно искуство актерима немилог догађаја, учесницима-посматрачима на лицу места, члановима форума, као и свима који су читали постове о овој теми. Да није било ово што је било, било би нешто друго или нешто треће....... Али остаје истина да је ово доказ да смо сви повезани неким јаким другарским везама, да смо спремни да прискочимо у помоћ без обзира о коме се ради и о каквој помоћи је реч.  :drinks:  :drinks:  :good:

taxi:
da ker nije kakio ufatio bi lisicu :yahoo:

barbanesa:
Da Mossi nije punio Bonija pardon baterije sve bi bilo u redu .. :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju