Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
SALE NB:
Naravno da je 300 evra malo za neki pravi motor, ali ja nisam ni računao da će se skupiti 700-800 evra.
Svakako hvala svima koji su pomogli, a kada se nađe odgovarajući motor, ostatak sume do pune cene ide sa mog računa.
Bez obzira na sve okolnosti, drugarska peckanja i ostalo zezanje koje je dovelo do ovog ishoda, ja stvarno nisam trebao da prvi sedam i probavam tuđi čamac i tuđi motor, pogotovo jer je bilo unapred dogovarano da Darko proba da plovi sa tim čudom. Napravljen je tamo niz grešaka, ali najveća je moja, a greške moraju da se plate! Kada se sve uzme u obzir, ova će biti jeftino plaćena!
Ajd' uzdravlje! :drinks: :drinks: :drinks:
Arsa:
--- Citat: SALE NB 17, 10, 2011, 19:52:43 posle podne ---Naravno da je 300 evra malo za neki pravi motor, ali ja nisam ni računao da će se skupiti 700-800 evra.
Svakako hvala svima koji su pomogli, a kada se nađe odgovarajući motor, ostatak sume do pune cene ide sa mog računa.
Bez obzira na sve okolnosti, drugarska peckanja i ostalo zezanje koje je dovelo do ovog ishoda, ja stvarno nisam trebao da prvi sedam i probavam tuđi čamac i tuđi motor, pogotovo jer je bilo unapred dogovarano da Darko proba da plovi sa tim čudom. Napravljen je tamo niz grešaka, ali najveća je moja, a greške moraju da se plate! Kada se sve uzme u obzir, ova će biti jeftino plaćena!
Ajd' uzdravlje! :drinks: :drinks: :drinks:
--- Kraj citata ---
Što jes, jes. :good:
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 17, 10, 2011, 19:52:43 posle podne --- Napravljen je tamo niz grešaka, ali najveća je moja, a greške moraju da se plate! Kada se sve uzme u obzir, ova će biti jeftino plaćena!
--- Kraj citata ---
polako si krenuo da ucis, ali moraces sledeci put bolji kanapa :lol: :lol: :lol: da jeotpao ovaj parsun znas kada bi ga zadzao taj kanap ...
SALE NB:
Što se obezbeđenja motora tiče, greška nije moja, ni u prvom, ni u drugom slučaju! :lol:
Ja onu moju Hondicu od 15 kila vežem sa čeličnom sajlom, a ne sa tim Businim pertlicama! :taunt: :lol: :lol: :lol:
njegos68:
--- Citat: SALE NB 17, 10, 2011, 20:15:26 posle podne ---Što se obezbeđenja motora tiče, greška nije moja, ni u prvom, ni u drugom slučaju! :lol:
Ja onu moju Hondicu od 15 kila vežem sa čeličnom sajlom, a ne sa tim Businim pertlicama! :taunt: :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Pa ovaj kanap ima čini mi se 10 mm i nije baš tako slab iako je Busin... Da ste imali takav na Darkovom Merkuriju ,sad nebi bilo ove teme.. :scare: :scare:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju