NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem 4T Yamaha ili Honda 8 - 10 hp
MiletaStamat:
Pozdrav svima. Posle dopisivanja i virtuelnog druženja na našem forumu, konačno danas upoznao Lazu (LSI) . Išli ja , on i njegv drugar Ćira u Stari Slankamen da vidimo mašinu koju Laza prodaje. Yamaha 8 KS 4 takta. Stara jeste a Laza kaže da savršeno radi, redovno održavana, tiha malo troši, a ja nemam razloga da ne verujem jednom takvom gospodinu kao što je Laza. Brzo smo se dogovorili oko cene, na obostrano zadovoljstvo, uz motor idu i komande, sajle, volan. Narednih dana da završimo papirologiju, isplatu, Tako da mogu da kažem da sam od danas ponosni vlasnik jednog lepog motora koji će nadam se dugo gurati moju Pasaru našim vodama. E i još nešto mnogo mi se dopala marina u Slankamenu, dobri ljudi puni pozitivne energije, verujem da ću se u budućnosti družiti sa njima, samo da mi je malo bliže Batajnici možda bih i čamac držao tamo, Alo nikada se ne zna. Pozdrav za sve..
Zoran T:
Ekstra thumbup nek je sasrecom obojici ti da se slatko navozas a Lsi da slatko potrosi parice 114 114 114 114 114 114 114
Labud 1258:
Čika Laza digao ruke od nautike ?
LSI:
Да одмах појаснимо две ствари:
1.
Чика Лаза се није одјавио! И неће! Негде сам већ написао, одлучио сам да променим играчку.
2.
Поздрављам мог комшију и још једном желим да му скренем пажњу на нешто чему нисмо посветили довољно пажње.
Наиме, ова тема је и почета питањем да ли на ту пасару иде мотор с дугом или кратком ногом.
Мој мотор има кратку осовину.
Милета, хајде још једном сантиметар у руке, па пре него што с мог чамца одврнемо први завртањ да знамо да ће мотор пасовати. Било би ми жао да се разочараш код ове куповине, а и не бих да ме бије малер и лош глас да сам "увалио" неодговарајући мотор. Знам да је потпуно исправан и да заиста добро ради, али осовину не могу да му продужим!
MiletaStamat:
Tomos 4 koji sam dobio uz pasaru i letos sa njim imao nekoliko vožnji Savom, ima kratku osovinu, Prethodni vlasnik takodje kaže da na nju ide kratka, tako da mislim da nećemo pogrešiti. I nema uvaljivanja, kada se ljudi razumeju lako se dogovore :).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju