NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem 4T Yamaha ili Honda 8 - 10 hp

<< < (8/9) > >>

MiletaStamat:
Hvala Zorane T, plovićemo nas trojica i zajedno siguran sam, Ja ti i Laza.  Koliko sam video Laza je veliki zaljubljenik u reku i čamce i mnogo toga zna o nautici. Uživao sam slušajući ga, dosta toga sam samo u prvih par sati ličnog poznanstva naučio a i još ću, jer je Laza jedan nesebičan gospodin koji hoće svakom da pomogne i da savet. Ne verujem da će se on skoro odjaviti sa reke, očekujem da se pojavi sa još lepšom ladjom i motorom :)

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  01, 02, 2016, 08:02:32 pre podne ---Hvala Zorane T, plovićemo nas trojica i zajedno siguran sam, Ja ti i Laza.  Koliko sam video Laza je veliki zaljubljenik u reku i čamce i mnogo toga zna o nautici. Uživao sam slušajući ga, dosta toga sam samo u prvih par sati ličnog poznanstva naučio a i još ću, jer je Laza jedan nesebičan gospodin koji hoće svakom da pomogne i da savet. Ne verujem da će se on skoro odjaviti sa reke, očekujem da se pojavi sa još lepšom ladjom i motorom :)

--- Kraj citata ---

Претера га, у похвалама.
Познајем ли ја тог господина? Делује много добро.

У сваком случају - хвала. Лепо је чути да неко о вама има лепо мишљење.

MiletaStamat:
ha ha ha kažem samo ono što sam video, čuo i osetio. Nema preterivanja, a za Motor mislim da je to to, osovina po svim pokazateljima bi trebalo da odgovara. Ali neće smetati da još jednom sve u nedelju premerimo i da otklonimo svaku grešku. Ali po mom skromnom mišljenju i znanju ako sam već na noj nosio Tomos 4 kratka noga trebalo bi da važi i za sve ostale motore isto.

Zoran T:
Mozes da meris kolko hoces(tako i treba) ali bi ce to ok za kratku nogu pre nego za dugu ... 114

neptun:
Nego da se i ja zakacim na ovu temu. Vidim da je uspesno.
Trazim hondu 2,3 dugu ili hondu 2.
Vec dugo ne uspevam da nadjem, pa ako neko ima na prodaju bilo bi dobro

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju