Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (20/26) > >>

Darkobp:
Iskusni profesionalni ronioc iz nekog dobrog ronilackog kluba = prevoz + zaron 100e+ svaki zapoceti sat 100e (to je po glavi ronioca)+ sto traze da dodju 2 ronioca=beskonacno

I to smo proverili  :good:

Da li ima racunice roniti ceo dan??

Dvojica nek dodju i nek rone 1.5-2 sata nemoraju ni da ga vade,jeftinije je da motor ostane dole u mulju :good:

--- Citat: Zoran Marinković  27, 09, 2011, 00:03:53 pre podne --- :smile:

Ako budem mogao da preraspodelim obaveze, gledaću i ja da dođem kod "OK korala"

Moja pamet neće biti nešto od koristi ali bar mogu da navijam... :friends:

p.s.

Mossi, jesi li siguran da će te žena primiti nazad, obzirom kako si opisao njenu reakciju....

--- Kraj citata ---

Iscekujemo te Zorane,taman da testiramo i Jonsona :taunt:

srsa:
Ако вам треба пробни возач знате кога треба да зовете.  :scare:  :scare:  :scare: :taunt:  :taunt:  :taunt:

HOGAR:
Drustvo zdravo,a sad,ako je voda mirna ,a jeste,uzmite par jacih MAGNETA,pa na pecanje.Pogubicete silno vreme i pare ako placate coveka- zabu,jer u pitanju je cista sreca,motor je ispod mulja i viri samo neki deo,il se ukopo dok ste izvlacili camac,il se otkinuvsi sam zatrpo.Covek- zaba neka sedi na obali,a vi magnete na kanap pa dzigovanje,i to pocnite od veceg radijusa mesta potapanja,pa kad ga locirate covek-zaba u vodu i ,molim sta smo duzni.Ovim putem se izvinjavam kolegi roncu za moju intervenciju,ali,mi se forumasi nalazimo jedni drugima kad treba,a treba. :lol:

njegos68:
 Ima li kakvih novosti oko motora?Jeste li uspjeli da ga izvadite?  :sorry:

Barba:
Generalno ovo sto ste uradili je krajnje neodgovorno i prava je sreca da cete sada skupljati novac za motor, a ne za invalidska kolica. Pretpostavljam da neznate kako da zaustavite krvarenje odescene ili delimicno odscene ruke ili noge.

Posto niko nije razmislio o  onome sto sam pisao u temi glisiranja tabanasem, brzinskom limitu, nestabilnom ponasanju i nekontrolisanom skakanju pramca, a ni youtube klipovi koja sam postavio nisu shvaceni ozbiljno, niti ce, ostaje vam samo da zahvalite Bogu sto je posledica ove avanture samo materijalni gubitak. Mozda ne bi bilo lose da razmislite i o Duletovim postovima na istu temu jer Dule sve govori iz iskustva, a ja iz teorije. Ovo je klasican primer teorije dokazane u praksi.

--- Citat: Darkobp  26, 09, 2011, 08:21:26 pre podne ---Def.smo saznali da je maleni alu camac dosta neupravljiviji i nestabilniji nege sto smo mislili :sorry:
Pri dodavanju jaceg gasa jednostavno je camac poceo da skace kao bik i Sale je izgubio kontrolu nad njim i naravno usledilo je Saletovo kupanje a camac i motor zavrsili na dnu Tikvare

--- Kraj citata ---

Iako sam svestan da cete i sada da me pljujete kako teoretisem i kako su dunavski vukovi iskusniji od cele engleske akademije, recu cu da ste testu pristupili krajnje neozbiljno, bez pojasa za spasavanje, bez stipaljke i pretpostavljam bez laganog uvodjenja u nestabilnost. Ta elisa je mogla da potkaci Saletovu ruku ili nogu i sada bi ga trazili kao pokojnog Gruju (Deda ga je znao).

Nasli motor ili ne, vec ste nagradjeni. 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju