Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (19/26) > >>

Arsa:
Bez panike. Kada smo mogli prikupiti novac za čamac, moći ćemo i za jedan motor.  :drinks:

Ako ga sutra ne nađete nemojte ga ni tražiti dalje. Verovatno je negde na dnu mulja. Bolje sačuvajte zdravlje. Dunav nije više za kupanje.  :stop:

Mosi i plivačka ekipa sada verovatno drže noge u lavoru sa vrućom vodom i piju čajeve ili neku sličnu jaču tekućinu. Nisam ukačio da li je to mosijev motor ili je vlasnik neko drugi.  :drinks:

Darkobp:

--- Citat: zoran  26, 09, 2011, 22:31:24 posle podne ---    Ako ronilac nije iskusan u tim stvarima djaba roni.
   Mozda vam pomogne,ovaj savet.Gledao sam kako ronilac trazi izgubljenu
stvar,ali koristi desetak olovnih markera sa plutacama kako bi obelezio pod-
rucje pretrage.Tako da ne moze da previdi deo.Tesko je orijentisati se pre-
cizno iz vode.

--- Kraj citata ---

Po recima ronioca na Tikvari na 5m dubine je mrkli mrak kao da je ponoc a vidljivost u ovo doba godine nije veca od 20 cm zbog zamucenosti vode tako da se pretraga zasniva iskljucivo na pipanju rukama,i to nekako po sistemu da se udari jedna stica oko "sumnjivog mesta" za koju on veze kanapce i oko nje kruzi praveci sve vece i vece krugove prosirujuci za recimo 1m koliko moze rukoma opise oko i tako pipajuci, al na nekim mestima je dubina bila 6m sto nije bas jednostavno za ukucati neku sticu pa je pretragu vrsio opisujuci  kruzno oko zabacenog nekog markera tj bove sa tegom

Arso,a motor je do sad bio moj :taunt:

mossi:
Mossi pije neke tablete i čaj sa limunom.
Da je dobro .. nije.
Noćas nisam spavao kako mi nos bio zapušen.
Danas ceo dan neka temperatura i znojuljenje.  :this:
Kad sam rekao ženi da idem ponovo na Tikvaru poslala me  :skull: :diablo: :wild: :aikido: :stop:
A još joj nisam rekao da ostajem dva dana!  :taunt:

:)

Vidimo se sutra  :friends: :drinks: :good:

Zoran Marinković:
 :smile:

Ako budem mogao da preraspodelim obaveze, gledaću i ja da dođem kod "OK korala"

Moja pamet neće biti nešto od koristi ali bar mogu da navijam... :friends:

p.s.

Mossi, jesi li siguran da će te žena primiti nazad, obzirom kako si opisao njenu reakciju....

zorter:
Ronioci,
potrazite od nekog ronilackog kluba termo odelo i nema zime, mozete roniti ceo dan. A i preporucujem neku dobru lampu u najlon kesu pa kesu "zavarite" da ne pusti vodu.

Prepustite to iskusnom roniocu.........

mom klincu,
greskom instruktora, na 6 metara pukla bubna opna pa je morao na operaciju. Jos uvek nije zaraslo (2 godine), pa ce mozda morati revizija.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju