Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Skup forumaša TIKVARA
latin:
Upravo sam se vratio sa Tikvare bez rezultata.Prijatelj je više pita zaranjao sa bocom i opremom na mesta koja smo locirali sonarom ali ne vredi.Pokušao je pipanjem po dnu pronaći pentu ali kao da je u zemlju propala.Na mestima koje smo obeležili pronađeno je drvo,panj i slično i sve to na dubini oko 5.5 metara.Čekam Vladu iz Futoga da mi se javi i da dođe da svojim sonarom da pokuša locirati mesto, pa onda ponovo roniti.
P.S.
Sale moj telefon se isušio i ponovo radi,šta je sa tvojim mobilnim.
njegos68:
--- Citat: latin 26, 09, 2011, 16:27:40 posle podne --- Upravo sam se vratio sa Tikvare bez rezultata.Prijatelj je više pita zaranjao sa bocom i opremom na mesta koja smo locirali sonarom ali ne vredi.Pokušao je pipanjem po dnu pronaći pentu ali kao da je u zemlju propala.Na mestima koje smo obeležili pronađeno je drvo,panj i slično i sve to na dubini oko 5.5 metara.Čekam Vladu iz Futoga da mi se javi i da dođe da svojim sonarom da pokuša locirati mesto, pa onda ponovo roniti.
--- Kraj citata ---
A da se proba sa nekim metal detektorom?Neznam kako to ide pod vodom ali ...
Darkobp:
Metal detektor??
I to smo pomislili i zvali i raspitali se kod upucenih al mrka kapa,jer i najbolji nemogu nereguju preko 2.1-2.2m dubine vode,a ove varira dubina od 4-6m,skroz je drugo voda i zemlja
Ovi iznad su sve rekli,ostaje jedino samo da se nadamo da ce ga sutra locirati mossi sa svojim besnim sonarom sto mali garmin f140 nije mogao,i kao zadnja solucija Vlada iz elka iz Futoga sa najnovijim krikom tehnologije od sonara al koji nemoze da ugrabi vremena pre sledeceg ponedeljka...
mossi:
Mossi i Badi kreću ujutru oko 8 i na Tikvari su oko 15-16h.
Nadam se samo da mi temp i prehlada ne odu korak dalje. :wild:
Ako Humminbird SI ne pronadje motor. :suicide: :diablo:
Zoki, eto prilike da probamo sidro. :)
Vidimo se :friends:
taxi:
sve je vec receno i vidjeno evo slicica i od mene .(morate je malo zumirati0.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju