Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Višnjički dunavac - obeležavanje plovnog puta

<< < (8/9) > >>

Arsa:
U ponedeljak bi bilo dobro da što više ljudi zove tehničkog direktora Beograd voda koji se zove Vladimir Batalović, tel. 011/3225125.

Od njega tražiti informacije i objašnjenja vezana za čišćenje čukaričkog rukavca.

Paralelno sa tim, bilo bi dobro da svi koji imaju plovila u nekoj od marina čukaričkog rukavca, najave napuštanje marine i obustavu plaćanja do čišćenja rukavca.

To što neće napustiti marine biće zato što i marina sa svoje strane nije učinila korake ka rešavanju ovog pitanja.

Znači, plovila ostaju u marinama, vezovi rezervisani, ali se ne plaćaju do čišćenja, odnosno dok uprava marine ne omogući ulaz i izlaz plovilima.

Kapetan:

--- Citat: Arsa  13, 07, 2012, 15:48:58 posle podne ---U ponedeljak bi bilo dobro da što više ljudi zove tehničkog direktora Beograd voda koji se zove Vladimir Batalović, tel. 011/3225125.

--- Kraj citata ---

Arso zakaci veceras na A4 papiru poruku na ulazu u marinu , ako mislis da ima efekta... obavesti cuvara pa i kod njega na oglasnoj tabli... ja mogu da u ime sajta da okrenem ipak nisam iz te marine ali mogu da vidim i za visnjicki dunavac...

packe:
 ffff  pare su potrosili bole njih za ekologiju i nase camce samo nemojte da placate to je jedino resenje

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  12, 07, 2012, 21:45:01 posle podne ---Znači danas na Pančevu oko 280 ulaz u dunavac jedva 0,90 tamburanje
Ušao na silu a tako sutra i planiram da izađem uz nesnosan smrad podignutog mulja - dakle jedino dobro u celoj situaciji je što je podloga zaista mekana, ja gazima oko 1,30

--- Kraj citata ---

ja ne znam kuda ti prolazis .. ja u nedelju isplovio u subotu uplovio ... mereno sonarom nigde nije ispod 160 cm gaz....  nit zakacio nit zaorao ... moj gaz je 110cm

Kapetan:
evo ti ulaz ... minimalna dubina 160 cm za vodostaj panceva 280...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju