Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Višnjički dunavac - obeležavanje plovnog puta

<< < (7/9) > >>

broker975fx:
Znači danas na Pančevu oko 280 ulaz u dunavac jedva 0,90 tamburanje
Ušao na silu a tako sutra i planiram da izađem uz nesnosan smrad podignutog mulja - dakle jedino dobro u celoj situaciji je što je podloga zaista mekana, ja gazima oko 1,30

Zoran:
       DP Ada ciganlija,gradska vlast i beograd vode.

Arsa:

--- Citat: gorance  12, 07, 2012, 11:44:47 pre podne ---Zoki,ko su odgovorni u celoj prici?
To ce mnogima pomoci...

--- Kraj citata ---

Za čukarički rukavac nadležni su Uprava za vode grada i Beograd vode.

Koliko ja znam, projekat sređivanja rukavca i ušća Topčiderske reke je odobren i pare su bile na računu Beograd Voda. Da li su još tamo, ne verujem. Ali mi nije jasno zbog čega ništa nije početo.

Priča o raznim hemikalijama nataloženim u mulju rukavca su netačne pošto su i ta istraživanja izvršena.

Koncentracija štetnih materija jeste nešto veća od dozvoljene, ali daleko od toga da može uzrokovati ekološku katastrofu, čak ni bliže okoline ušća Topčiderke.

Evo linka sa telefonom i faksom ka nadležnima. Molim sve koji žele da pomognu da se javljaju i urgiraju za rešenje ovoga problema.

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1994

Za dvadesetak dana, pokušaćemo da preko neke od društvenih mreža pokrenemo rešavanje ovog pitanja.

Nadam se da će neki domaći i strani novinari imati hrabrosti i volje da se odazovu pozivu za akciju i istraživanje razloga zbog kojih novac namenjen ovom projektu nije iskorišćen i gde je usmeren. Da li će tu biti posla i za policiju, ostaje da se vidi.

Takođe ćemo pokušati da zainteresujemo i međunarodne subjekte i NVO koje bi svojim autoritetom mogli da utiču na brže rešavanje ovog pitanja koje opterećuje veliki broj korisnika od kojih gradska vlada ubira ne male prihode.

Kapetan:
arso to bi bio jedan od nacina , ako treba bilo kakva pomoc tu sam !

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  12, 07, 2012, 21:45:01 posle podne ---Znači danas na Pančevu oko 280 ulaz u dunavac jedva 0,90 tamburanje
Ušao na silu a tako sutra i planiram da izađem uz nesnosan smrad podignutog mulja - dakle jedino dobro u celoj situaciji je što je podloga zaista mekana, ja gazima oko 1,30

--- Kraj citata ---

il je mulj zesce zasuo ulaz il pancevo ne daje bas tacne podatke...  sutra izlazim na vodu i javljam...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju