NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

TRAŽIM HONDA 5 KS

<< < (6/8) > >>

budens72:
Moje mišljenje je da ne treba uzimati motore sa jednim cilindrom.... bučni su, tresu i imaju integrisan rezervoar....

Darkobp:
Potpisujem Budens-ove reci u potpunosti,al zato su dosta laksi i gabaritno manji od dvocilindrasa,pa ko sta voli  :good:

Vlada 69:
Ako ovako nastavimo sludećemo čoveka i tek onda neće znati ni šta mu treba a ne da li mu Honda 5 ks "pije vodu" .
Istina je,imaju specifičan zvuk svi 4t motori od 5 ks,izdaleka se prepoznaju, ali govoriti da su bučni....a do juče smo svi ganjali tomose ????
Odlični su svi ti 4 t motori od 5 ks .Za neki manji čamac i za Tisu i Begej (pretpostavljam) odlična su opcija.

I nemoj se opterećivati markom,svi su oni dobri...

Zoran Marinković:
 :smile:

Znam i ja da su bolji dvocilindrični motori i još četvorotaktni..... :good:

Imam novu Yamahu 8 ks ali mi je previše teška da bi je svaki dan spuštao do čamca i montirao, pa posle skidao..... :heat: :suicide:
pa mi čuči u garaži i skuplja prašinu...

Zato i tražim manji (mnooogoo  lakši)  motor... :telephone:

Interesantna mi je i jedna Yamaha 4 ks - dvotaktna sa posebnim rezervoarom, lepo je očuvana

i što je najvažnije dosta je lakša i od Honde 4,5 ks  ....i uklapa se u budžet.. :yahoo:

Darkobp:
Vise vibracija prave od tomosa,jer  4t i ima duplo manje taktova po jednom okretaju radilice pa je vise "neuravnotezen" ciklus,a za kolicinu buke bila bi mrtva trka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju