NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

TRAŽIM HONDA 5 KS

<< < (5/8) > >>

bugi:
Meni je realno 500-600 eu u zavisnosti od stanja
A na mojoj marini tip prodaje 4ks yamahu sa rezervoarom na njoj i dugom nogom za 600 eu...toliko je on platio proslo leto i toliko trazi...e sad ko hoce da je gleda ili kupi neka se cenka

njegos68:

--- Citat: bugi  21, 09, 2011, 14:49:09 posle podne ---Meni je realno 500-600 eu u zavisnosti od stanja
A na mojoj marini tip prodaje 4ks yamahu sa rezervoarom na njoj i dugom nogom za 600 eu...toliko je on platio proslo leto i toliko trazi...e sad ko hoce da je gleda ili kupi neka se cenka

--- Kraj citata ---
Jeli ta Jamaha 4t ? Zašto bi ta Yamaha išla 600 eura,a ova Honda 500-600 ?ova  honda izgleda kao nova,neogrebana ,barem na slikama,i radila 10 sati...zašto bi ona bila manje vrijedna od te yamahe od koje je možda u boljem stanju! ? Po meni Honda pravi najbolje motore sa unutrašnjim sagorijevanjem na svijetu,bilo da su to automobili,vanbrodski motori,agregati,pumpe za vodu..bilo što..Nova Honda 5 ks košta 1345 eura,onda ta sa oglasa vrijedi svake pare,bez konkurencije...

Zoran Marinković:
 :good:

Njegoše, potpuno si u pravu .

Ja ni jednom nisam rekao da prikazana honda nevredi tih 850 eura,  verujem da vredi svaku paru....

Samo sam rekao da mi je žao što to prevazilazi moj budžet za motor. Da mogu da ga kupim nebi ni pokušavao da obaram cenu.... :this:

njegos68:

--- Citat: Zoran Marinković  21, 09, 2011, 16:20:20 posle podne --- :good:

Njegoše, potpuno si u pravu .

Ja ni jednom nisam rekao da prikazana honda nevredi tih 850 eura,  verujem da vredi svaku paru....

Samo sam rekao da mi je žao što to prevazilazi moj budžet za motor. Da mogu da ga kupim nebi ni pokušavao da obaram cenu.... :this:

--- Kraj citata ---
Slažem se Zorane!  :good: A Budzet je nešto sasvim drugo i faktor broj 1 ! Ali da kažemo da Honda ne vrijedi..  :nono:

Vlada 69:

--- Citat: tico  21, 09, 2011, 10:35:31 pre podne ---Nema veze sa priključkom za struju to je stvarno puno para.

--- Kraj citata ---

Nisam komentarisao cenu već to ako se čovek odluči za ovakav motor onda je bolje da uzme 4,5 neko 5 ks  :),čisto zbog praktičnosti

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju