NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
TRAŽIM HONDA 5 KS
Darkobp:
Kazes komso Jamaha 8 skupla prasinu?? :smile:
A da mi lepo izmenjamo motore dok ja skupim nesto budzeta da ti doplatim i svi sretni :preved: :lol:
Zoran Marinković:
:smile:
--- Citat: Darkobp 21, 09, 2011, 22:41:26 posle podne ---Vise vibracija prave od tomosa,jer 4t i ima duplo manje taktova po jednom okretaju radilice pa je vise "neuravnotezen" ciklus,a za kolicinu buke bila bi mrtva trka
--- Kraj citata ---
Obzirom kako radi dvotaktni Johnson 20 ks... :scare: tomos i ovi ostali jednocilindrični motorići predu ko mačići...
a i ne moram uvek da glisiram... :stop:
Zoran Marinković:
:smile:
--- Citat: Darkobp 21, 09, 2011, 22:46:55 posle podne ---Kazes komso Jamaha 8 skupla prasinu?? :smile:
A da mi lepo izmenjamo motore dok ja skupim nesto budzeta da ti doplatim i svi sretni :preved: :lol:
--- Kraj citata ---
Imaćemo u nedelju o čemu da pričamo uz :drinks:
bugi:
--- Citat: njegos68 21, 09, 2011, 15:11:22 posle podne ---
--- Citat: bugi 21, 09, 2011, 14:49:09 posle podne ---Meni je realno 500-600 eu u zavisnosti od stanja
A na mojoj marini tip prodaje 4ks yamahu sa rezervoarom na njoj i dugom nogom za 600 eu...toliko je on platio proslo leto i toliko trazi...e sad ko hoce da je gleda ili kupi neka se cenka
--- Kraj citata ---
Jeli ta Jamaha 4t ? Zašto bi ta Yamaha išla 600 eura,a ova Honda 500-600 ?ova honda izgleda kao nova,neogrebana ,barem na slikama,i radila 10 sati...zašto bi ona bila manje vrijedna od te yamahe od koje je možda u boljem stanju! ? Po meni Honda pravi najbolje motore sa unutrašnjim sagorijevanjem na svijetu,bilo da su to automobili,vanbrodski motori,agregati,pumpe za vodu..bilo što..Nova Honda 5 ks košta 1345 eura,onda ta sa oglasa vrijedi svake pare,bez konkurencije...
--- Kraj citata ---
Jeste 4T i nije sigurno u boljem stanju...zato i kazem koliko covek trazi...a ko ce da kupi neka sa njim prica...nije moje da ugovaram cenu
A za tu Hondu bi ja dao koliko sam napisao a on moze da trazi koliko hoce...jednostavno meni takav motor ne vredi vise i kraj
njegos68:
--- Citat: bugi 22, 09, 2011, 12:44:11 posle podne ---
--- Citat: njegos68 21, 09, 2011, 15:11:22 posle podne ---
--- Citat: bugi 21, 09, 2011, 14:49:09 posle podne ---Meni je realno 500-600 eu u zavisnosti od stanja
A na mojoj marini tip prodaje 4ks yamahu sa rezervoarom na njoj i dugom nogom za 600 eu...toliko je on platio proslo leto i toliko trazi...e sad ko hoce da je gleda ili kupi neka se cenka
--- Kraj citata ---
Jeli ta Jamaha 4t ? Zašto bi ta Yamaha išla 600 eura,a ova Honda 500-600 ?ova honda izgleda kao nova,neogrebana ,barem na slikama,i radila 10 sati...zašto bi ona bila manje vrijedna od te yamahe od koje je možda u boljem stanju! ? Po meni Honda pravi najbolje motore sa unutrašnjim sagorijevanjem na svijetu,bilo da su to automobili,vanbrodski motori,agregati,pumpe za vodu..bilo što..Nova Honda 5 ks košta 1345 eura,onda ta sa oglasa vrijedi svake pare,bez konkurencije...
--- Kraj citata ---
Jeste 4T i nije sigurno u boljem stanju...zato i kazem koliko covek trazi...a ko ce da kupi neka sa njim prica...nije moje da ugovaram cenu
A za tu Hondu bi ja dao koliko sam napisao a on moze da trazi koliko hoce...jednostavno meni takav motor ne vredi vise i kraj
--- Kraj citata ---
:nono: Znaš kako?Ako idemo tom logikom ,onda za mene ta yamaha ne vrijedi više od 50 eura i ja mu nudim toliko ,aon kako hoće... Ne ide to tako.. :nono: Cijenu i vrijednost nečega odredjuje tržište ,tj. ponuda i tražnja.. :) A tih Hondi nešto nema po oglasima,a nije da ih nema po Dunavu i Savi,a to znači da ljudi kupe i rijetko prodaju jer su izuzetno zadovoljni Hondama.. Ja nemam Hondu ,već Yamahu ,ali bih volio da čujem nekog vlasnika Honde i kaže svoje Mišljenje..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju