na chatu : stvlada: deda u kojoj su boji mornarske? (misli na majce) deda: zeleno bele
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ima li neko ideju kako najelegantnije uraditi dasku za izlazak na obalu...izbegao bih fosnu od 3 metra zbog tezine ...imali smo malih problema sa zenskim delom posade kada smo za weekend morali da se iskrcamo na male vode , obala je bila recimo metar i po vislja od broda... pa je bilo hvatanja za korenje i slicno..znaci ima li neko resenje za te momente a da je stabilno, lako za manipulaciju i slicno
pa meni je padalo na pamet nesto da budzim al me zeza duzina 2 metra bi bilo idealno recimo 3 dela na izvlacenje od po 80 cm plus sarke ...@captjerri daj neki info bre:)
Mislim na ove prve,ali ima i kracih!!!Ovo je primer!!
Citat: deda 04, 05, 2009, 21:34:06 posle podne Mislim na ove prve,ali ima i kracih!!!Ovo je primer!!]da mogli bi da osmislimo nesto za sve nas pa da ili stvalda ili captjerri odrade svima po povoljnoj ceni :) ili boojica jedan alu drugi lim :) pa ko sta voli :)
Deda, kad castis postao si "Veliki dugodlaki Drekavac" :good: :good:
jaoj Giga, jeste obecao sam ali potpuno zaboravio...jbg, izvini... :sorry: :sorry:najbolje je da stvlada napravi od aluminijuma, zna on kako...meni se iskteno vise svidja drvo, pokusacu da nadjem fotku kako...