Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Porto Montenegro luksuz i sjaj!!!!

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: medvedicibgd  01, 09, 2011, 16:40:43 posle podne ---Moj komentar se odnosi na plovila a ne na nezavrseni objekat.a sto se tice mokrog cvora ima,a kupis apartman i vez ti ide gratis.Ne znam gde ste Vi bili ali u avgustu je sve pod konac ukljucujuci i sluzbu obezbedjenja.Pricajuci sa nekim englezima stekao sam utisak da iako poluzavrsena je najpovoljnija ne samo na jadranu vec i sire,s tim da njihova jahta je u stvari tanker . Slicne komentare imajli su i neki rusi sa jedrilicom a pre bih rekao da je jedrenjak.Mislim kad zavrse da ce to biti zatvorenog tipa iako nisam bas blagonaklon djeticima za ovo im skidam kapu,il nekom drugom ne znam ali samo jedan detalj kod svake palme,magnolije,kamelije a ima ih mnogo postoje cevcice iz kojih ispustaju raid protiv komaraca,sta reci.Ima toga mnogo samo ne za nas obicne smrtnike vec.....

--- Kraj citata ---

ima plovila da ne poverujes ali vecina njih skoro da i ne isplovljava , ne znam da li imas camac tamo , ali ako nemas i obezbedjenje te pustilo u marinu to je veliki propust , do nas su bile ladje od 20 i kusur miliona evra i ako tako pustaju koga hoce ko garantuje da neko nece da uleti u neki i pokrade stvari ?

ujedno nisu djetici podigli nego neki tip iz kanade koji trenutno pizdi jer mu djetici (potpisao ugovor sa vladom da mora da zaposli cg firme i radnike na izgradnji) vec 4-5 godina prave zgrade tako da ne moze nijednu jos uvek da proda (u Aprilu Maju kada sam ja bio)... inace je rok za izgradnju bio 1 godina (stambeni objekti)

ma najgore je to sto nema wc-a i tuseva to je a popizdis.... iz Porto Montenegro smo izplovili do Barija i njihove marine koja je raspad u odnosu na ovu ali bajo imas kafic wc, tuseve sve bre.... a cena priveza neka smejurija

medvedicibgd:
Ma ljudi nemojte me pogresno shvatiti,ja videh i wc i kafice i restorane i app sa djakuzijem i sl,a sto se tice vlasnistva kazu neki Mank(Milo-Aco-Nenezic-Krivokapic) kako kazu dole u CG a ja licno niti imam camac niti jahtu a tako bih voleo.A sto se tice obezbedjenja profi Sekuritas pa se ti zezaj ako smes!Znaci setnja kulturiska a oko jahti u senci ko Dzordz cuce,salim se postoji deo gde moze i sta moze sve ostalo po kucnom redu.A sto se tice gradnje sve rade firme iz BG provereno a glavni tip je nekad radio isto u Dubaiu,od projekta do realizacije samo sto neki bi bez kinte pa to malo teze ude onda!A taj dasa je nas beogradjanin kao i ceo tim koji radi na tome dok komercijalni i tehnicki deo mi nije poznat!Pozz

njegos68:
 Evo malo za Kapa.. http://www.gradnja.rs/porto-montenegro-naluksuznija-marina-na-jadranu/

njegos68:
 ovo je njihov promtivni video gdje govori  vlasnik Piter Mank 

mossi:
Kapetane, većina tih morskih marina: Kann, MonteCarlo, nema klasičnu čuvarsku službu.
Možeš da pipneš svaki brod, ali to je tamo ružno i niko ne radi.  :taunt: :sajkaca:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju