Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Porto Montenegro luksuz i sjaj!!!!

<< < (3/3)

Kapetan:

--- Citat: medvedicibgd  01, 09, 2011, 21:26:36 posle podne ---Ma ljudi nemojte me pogresno shvatiti,ja videh i wc i kafice i restorane i app sa djakuzijem i sl,a sto se tice vlasnistva kazu neki Mank(Milo-Aco-Nenezic-Krivokapic) kako kazu dole u CG a ja licno niti imam camac niti jahtu a tako bih voleo.A sto se tice obezbedjenja profi Sekuritas pa se ti zezaj ako smes!Znaci setnja kulturiska a oko jahti u senci ko Dzordz cuce,salim se postoji deo gde moze i sta moze sve ostalo po kucnom redu.A sto se tice gradnje sve rade firme iz BG provereno a glavni tip je nekad radio isto u Dubaiu,od projekta do realizacije samo sto neki bi bez kinte pa to malo teze ude onda!A taj dasa je nas beogradjanin kao i ceo tim koji radi na tome dok komercijalni i tehnicki deo mi nije poznat!Pozz

--- Kraj citata ---

onda su promenili dosta od momenta kada sam ja bio , sto se tice radnika milion posto su crnogorsci a verovatno su bg firme provukli kroz njihove kontrole radi .... 4 godine grade zgradu ....

medvedicibgd:
Pazi Kep kad stigne lova za tili cas sve se zavrsava,ipak su doveli u red dosta toga,samo dzaba im sve to kad nema drugarstva sve je stvar prestiza,da imam jedan vise jarbol na jedrilici ili jednu vise palubu od drugih i da na sebi imam garderobu in....Isuvise sterilno i frigidno lepse mi bilo na gradskoj marini u Tivtu,nazalost nemam slike iz tehnickih razloga!!

Kapetan:

--- Citat: medvedicibgd  02, 09, 2011, 20:08:31 posle podne ---Pazi Kep kad stigne lova za tili cas sve se zavrsava,ipak su doveli u red dosta toga,samo dzaba im sve to kad nema drugarstva sve je stvar prestiza,da imam jedan vise jarbol na jedrilici ili jednu vise palubu od drugih i da na sebi imam garderobu in....Isuvise sterilno i frigidno lepse mi bilo na gradskoj marini u Tivtu,nazalost nemam slike iz tehnickih razloga!!

--- Kraj citata ---

ovo je tacno , mi nikoga nismo upoznali tamo iako sam ja pokusao da napravim par kontakta sa ljudima sa marine (neki stranci) , najvise smo se druzili sa momcima iz marine kluba Delfin koji i organizuju Tivatsku regatu , ali veruj mi ta sterilnost i frigidnost prija kada ujutru ustanes i pijes kafu a oko tebe sve cisto i ne pluta nikakv kesa ili nesto slicno ... 

i da zabranili su pecanje pa se nakotilo onih riba brdo :D

evo slika kako je to bilo kada smo mi isli ove godine

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=7416.0

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju