Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Porto Montenegro luksuz i sjaj!!!!
medvedicibgd:
Evo malo luksuza,izvinjavam se za kvalitet slika bio sam uvece ali se nadam da cu makar malo docarati duh i sjaj Porta!Stvarno je in,za sve pare!!
Kapetan:
spolja gladac unutra jada kako nasi kazu ....
bio sam recimo 3-4 dana u ovoj marini u maju ove godine i mogu reci sramota... Grand Soleil 50 na kome smo plovili je placao polugodisnji zakup od 6000 evra , a plus je dodatno placao struju i vodu ... ej bre?
postoji neki internet koji je kao besplatan ali koji nicemu ne sluzi jer je signal skoro svugde slab pa je mucenje koristiti ga te smo mi kupovali sim kartice...
ujedno u okviru marine nemate wc niti tus sto je tek poseban idiotizam , kazu da je bilo predhodnih godina ali da su ih ove godine sklonili jer su ruzili objekat (TOI TOI varijante wc-a i tuseva...) i da ce ih prvom prilikom napraviti , kad ce to biti niko ne zna...
ako ozednite nema ni jedne cesme gde mozete popiti vodu vec morate da idete na brod ili u neki kafic...
brodovi nisu zasticeni vec svaki prolaznik moze da prodje pored njih i udje na koji hoce brod bez da ga iko ista pita...
ma blaga jeza...
nauticant:
bas tako, spolja gladac unutra jadac
medvedicibgd:
Moj komentar se odnosi na plovila a ne na nezavrseni objekat.a sto se tice mokrog cvora ima,a kupis apartman i vez ti ide gratis.Ne znam gde ste Vi bili ali u avgustu je sve pod konac ukljucujuci i sluzbu obezbedjenja.Pricajuci sa nekim englezima stekao sam utisak da iako poluzavrsena je najpovoljnija ne samo na jadranu vec i sire,s tim da njihova jahta je u stvari tanker . Slicne komentare imajli su i neki rusi sa jedrilicom a pre bih rekao da je jedrenjak.Mislim kad zavrse da ce to biti zatvorenog tipa iako nisam bas blagonaklon djeticima za ovo im skidam kapu,il nekom drugom ne znam ali samo jedan detalj kod svake palme,magnolije,kamelije a ima ih mnogo postoje cevcice iz kojih ispustaju raid protiv komaraca,sta reci.Ima toga mnogo samo ne za nas obicne smrtnike vec.....
njegos68:
--- Citat: medvedicibgd 01, 09, 2011, 16:40:43 posle podne ---Moj komentar se odnosi na plovila a ne na nezavrseni objekat.a sto se tice mokrog cvora ima,a kupis apartman i vez ti ide gratis.Ne znam gde ste Vi bili ali u avgustu je sve pod konac ukljucujuci i sluzbu obezbedjenja.Pricajuci sa nekim englezima stekao sam utisak da iako poluzavrsena je najpovoljnija ne samo na jadranu vec i sire,s tim da njihova jahta je u stvari tanker . Slicne komentare imajli su i neki rusi sa jedrilicom a pre bih rekao da je jedrenjak.Mislim kad zavrse da ce to biti zatvorenog tipa iako nisam bas blagonaklon djeticima za ovo im skidam kapu,il nekom drugom ne znam ali samo jedan detalj kod svake palme,magnolije,kamelije a ima ih mnogo postoje cevcice iz kojih ispustaju raid protiv komaraca,sta reci.Ima toga mnogo samo ne za nas obicne smrtnike vec.....
--- Kraj citata ---
Zato i jeste JADAC,zato što nije za obične smrtnike... :lula:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju