Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
ORGANIZACIJA 9.MAJ BLOKADA DUNAVA Moja Ladja !!!!
captjerry:
Bilo bi dobro da svako ko ima neofarban camac/ brodic malo poruzni svoj camac u smislu da stavi neke gume kao bokobrane,natrpa neko staro sidro sa starim konopom na pramac, okaci neku izbledelu zastavu i ostalo (masta je granica)...ako moze, bilo bi dobro da stavi transparent na nekom platnu ili kartonu tipa :"Luksuzna jahta prosecnog srbina"
"Mene hoce da oporezuju za lukskuz", "srpski luksuz", " evropo, sad ces da vidis sta je luksuz"...i ostalo sta padne na pamet samo u granicama pristojnosti....
captjerry:
jos jedna stvar, MOLIO BIH SVE UCESNIKE A POSEBNO UPRAVITELJE/SKIPERE DA SE UZDRZE ALKOHOLA PRE I ZA VREME PROTESTA a posle naravno idemo na pice...znam da je tesko ali jbg...obzirom da ne blokiramo reku i da cemo ploviti u velikom broju Savom, gde ce se odvijati redovan recni saobracaj i to pojacan jer je vikend i lepo vreme, ne bi valjalo da se neko odvali i napravi haos, posebno pred novinarima zednim takvih stvari...SVAKI UPRAVITELJ CAMCA JE ODGOVORAN ZA POSADU I PUTNIKE...redar ce biti SaleNB i da ne pravimo coveku problem...
Barba:
--- Citat: ivankoni 07, 05, 2009, 00:06:22 pre podne ---
--- Citat: Barba 06, 05, 2009, 21:14:15 posle podne ---@ivankoni
Nego sta si uradio sa hemoroidima... :drinks: :lol:
--- Kraj citata ---
I neko će reći da je to SEKRETAR !? Mi se ovde razmišljamo da li da predjemo u gerilu i bežimo pred plavcima jer nismo registrovali "luksuzne" čamce, a drug sekretar se ovako zahebava... c c c c c
--- Kraj citata ---
Mislio sam na osmozu, ono kao... :blush2:
@ Captjerry
Neka apel ide na naslovnu stranu
--- Citat ---MOLIO BIH SVE UCESNIKE A POSEBNO UPRAVITELJE/SKIPERE DA SE UZDRZE ALKOHOLA PRE I ZA VREME PROTESTA
--- Kraj citata ---
Sinke:
Gde se ide posle blokade,Lido bi bila idealna varijanta? :drinks:
ajveks:
Mislio sam da cu camac spusti u junu prvi put,ali ce to ipak biti vec 9. :pogranichnik:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju