Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

ORGANIZACIJA 9.MAJ BLOKADA DUNAVA Moja Ladja !!!!

(1/18) > >>

Kapetan:
Ovako ..

1 barba predlozi kada je osnivacka skupstina ali mora pre srede da bismo u sredu predali najavu blokade u policiju i kapetaniju
2 esspresso vidi sa tvojima da li mogu da urade pripremu za plakat A4 crno beli jpg 300 dpi koji bi ljudi mogli da stampaju na kucnim stampacima i polepe po marinama
3 komunikacija 88 kanal i mobilni telefoni (sutra cu da pazarim jedan broj da imamo kao ccentralni)
4 obezbedjenje videcu sa crvenim krstom oko toga ali moramo imati ekipu koja ce "veselije-pijane" da skloni od kamera
5 prevoz novinara predlazem manje glisere ili dva tri deplasmanca
6 zastvice svi koji imaju neka stave (captjerri koliko je tebi jos ostalo ja imam jos recimo 10-15 tu cemo ih dosta podeliti)
7 riblja corba za nas i novinare (oni koji su se hvalili da su upeclai brdo riba neka sada donesu ribu da ja ne bih lovio pesove )

ajde dodajte jos nesto ako sam nesto zaboravio

espresso:
bice plakat, saljem mailom sutra u toku dana.

broker975fx:
Deda neka popali 4 Jul, tu ima brodo čamaca a blizu je ušće

drug_igrutin:
Jbg, ja skoro promenio posao pa me sad ubiše, svaka mi je subota radna :(
ako budem mogao da se izvučem 9. rado bih bio nekome balast na palubi ili sl. :)

Kapetan:

--- Citat: drug_igrutin  03, 05, 2009, 23:44:50 posle podne ---Jbg, ja skoro promenio posao pa me sad ubiše, svaka mi je subota radna :(
ako budem mogao da se izvučem 9. rado bih bio nekome balast na palubi ili sl. :)

--- Kraj citata ---

smislicemo nesto za sve koji nemmaju plovilo da ih pokupimo recimo kod nebojse kule

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju