E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Glisiranje sa 5ks, da ili ne?
srsa:
--- Citat: zoki novus 09, 09, 2011, 19:07:23 posle podne ---na pecanje sam putovao preko 2500km u jednom pravcu i to vozom pa mi nije bilo bitno! bitna je strast!
il volis il nevolis! ili si lav ili nisi!
--- Kraj citata ---
ТООООО ЛАВЕ!!!!!!!! :drinks:
busa2:
Procitah sve lepe ... i ne moze niko da me razuveri da moj camac od 1100 kg ne glisira sa yamahom 8 hp, doduse jedva ali glisira .Jeste da ne osecam vetar u kosi ali to je zato sto sam ćelav.
Sve moze da glisira samo mu okaci mnogo konja . Sad kao... glisiraju samo nauticari ? :aggressive:
busa2:
OVO JE FANTASTICNO !!!
Proslo je 10 min i niko se nije upalio znaci da : moja fora nije uspela :on_the_quiet:
Zoran Marinković:
:good:
--- Citat: busa2 09, 09, 2011, 20:48:43 posle podne ---OVO JE FANTASTICNO !!!
Proslo je 10 min i niko se nije upalio znaci da : moja fora nije uspela :on_the_quiet:
--- Kraj citata ---
Misliš za frizuru.... :friends:
igorbos:
Jednoga dana dok smo boravili na Romaniji kolega izrazi zelju da vozi bob.Bila neka blesava vremena te staza neupotrebljiva,bobovi...ko zna gdje...medjutim njemu stalo bas kao djetetu.Nije ga mrzilo da nadje neku staru kadu napise na nju "bob",odokativno zacrta trasu i juhuuuu...Vozio je prilicno,cak i upravljao i mjenjao smjer donekle se naslanjajuci na ivice kade,sve je bilo ludo samo je na kraju bilo malo problema s kocnicama pa je za zaustavljanje morala da posluzi jedna debela bukva...Ruka...noga...par dobrih cvoruga ali izmedju grimasa i izraz velikog ponosa,no nebitno.COVEK JE VOZIO BOB!
Nema tog strucnjaka koji ce imati toliko volje i snage te stati ispred njega i demantovati to.
Bio bob,bila staza,bio vozac a tehnika....ko j.be tehniku!
Nego kad vec imate toliko energije,sta je starije ...koka ili jaje?!
:drinks: :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju