E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Glisiranje sa 5ks, da ili ne?
IKA:
Ja bi rekao da ovi ne glisiraju, al Velju boliii uvoo
ladjaVlajko:
--- Citat: igorbos 09, 09, 2011, 21:59:09 posle podne ---Nego kad vec imate toliko energije,sta je starije ...koka ili jaje?!
--- Kraj citata ---
Jaje, naravno.
Barba:
U sta se bre ovaj forum pretvorio?
Novus glisira vozom :wacko:
Igorovi ortaci bobom koji lici na kadu :stinker:
Celavi Busa oseca vetar u kosi dok glisira tonom i po i 8HP. :neo: (za ovog smajlija ce morati da da popust bar 3%)
Jedino ja plovim deplasmanski, ali nema veze, sto bi rekao Surda, u Evropi mozes biti prvi, ali kod kuce si uvek na svom mestu... poslednji. :umnik: :lol: :lol:
A sta je starije koka ili jaje? Opet ono trece, petao. :) :) :)
njegos68:
--- Citat: odisej 09, 09, 2011, 22:17:40 posle podne ---
--- Citat: ladjaVlajko 09, 09, 2011, 22:14:33 posle podne ---
--- Citat: igorbos 09, 09, 2011, 21:59:09 posle podne ---Nego kad vec imate toliko energije,sta je starije ...koka ili jaje?!
--- Kraj citata ---
Jaje, naravno.
--- Kraj citata ---
A ko je sneo jaje
--- Kraj citata ---
Možda bude mućak! :party: :party: Onaj Mosijev alu sa krova sa merkurijem 5 i Mosijevim šogorom ima da leti i naravno glisira! :party: A glasanje mrtva trka.. ipak glisira.. :party: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:
busa2:
E barba , oprastam ti onaj smajli sto ima kosu oko usiju samo zato sto si javno potvrdio da novus glisira vozom. :dance1: :dance1: :dance1:
Iko ,isto sam i ja komentarisao sta je to normalan camac ? ma sta normalan camac ,nego NORMALAN VLASNIK JE TU PROBLEM :sajkaca:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju