E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Glisiranje sa 5ks, da ili ne?

<< < (19/34) > >>

IKA:
Ja bi rekao da ovi ne glisiraju, al Velju boliii uvoo

ladjaVlajko:

--- Citat: igorbos  09, 09, 2011, 21:59:09 posle podne ---Nego kad vec imate toliko energije,sta je starije ...koka ili jaje?!
--- Kraj citata ---

Jaje, naravno.

Barba:
U sta se bre ovaj forum pretvorio?
Novus glisira vozom   :wacko:
Igorovi ortaci bobom koji lici na kadu  :stinker:
Celavi Busa oseca vetar u kosi dok glisira tonom i po i 8HP.  :neo: (za ovog smajlija ce morati da da popust bar 3%)

Jedino ja plovim deplasmanski, ali nema veze, sto bi rekao Surda, u Evropi mozes biti prvi, ali kod kuce si uvek na svom mestu... poslednji.  :umnik: :lol:  :lol:

A sta je starije koka ili jaje? Opet ono trece, petao.  :) :) :)

njegos68:

--- Citat: odisej  09, 09, 2011, 22:17:40 posle podne ---
--- Citat: ladjaVlajko  09, 09, 2011, 22:14:33 posle podne ---
--- Citat: igorbos  09, 09, 2011, 21:59:09 posle podne ---Nego kad vec imate toliko energije,sta je starije ...koka ili jaje?!
--- Kraj citata ---

Jaje, naravno.

--- Kraj citata ---

A ko je sneo jaje

--- Kraj citata ---
  Možda bude mućak!  :party:  :party: Onaj Mosijev alu sa krova sa merkurijem 5 i Mosijevim šogorom ima da leti i naravno glisira!  :party: A glasanje mrtva trka.. ipak glisira..  :party:    :aggressive:  :aggressive:  :aggressive:  :aggressive:

busa2:
E barba , oprastam ti onaj smajli sto ima kosu oko usiju samo zato sto si javno potvrdio da novus glisira vozom. :dance1: :dance1: :dance1:
Iko ,isto sam i ja  komentarisao sta je to normalan camac ? ma sta normalan camac ,nego NORMALAN VLASNIK JE TU PROBLEM  :sajkaca:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju