E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Glisiranje sa 5ks, da ili ne?

<< < (33/34) > >>

SALE NB:

--- Citat: Barba  30, 09, 2011, 23:16:30 posle podne ---@Sale
Izbacujes osnovne parametre iz formula koje sam dao, tvrdis da jedrilice glisiraju, da balvan moze da glisira, da tabanasi stvaraju hidrodinamicki uzgon, potopio si camac na testu, kazes da sam ti ja zapalio skolu !? I onda sam ja odlepio?  :good:

--- Kraj citata ---

Jel' bi ovo trebala biti neka šala u pokušaju?!
E, stvarno, pa čak ni to ne umeš da uradiš kako treba! Postalo mi dosadno!
Ajd' ćao! Nema više! :)

Barba:
FIN  :)

Arsa:
Jbga, ja sam baš počeo da razrađujem teoriju o glisiranju na suvom.  Verujem da bi je ozbiljno prihvatio i razrađivao veliki broj nas koji ove godine nismo ni spustili plovila u vodu.

Propade mi intelektualni trud, kad se ova dvojica tako brzo dogovoriše. :wild: A mogao sam na njihovoj raspravi i svojoj teoriji da se proslavim i nabacim bar stotinak vrlo važnih postova. Ondak bi mogao da kažem da i ja imam zasluge za razvoj sajta. Da sam u njega uložio sebe i da zbog broja postova mogu da postanem administrator.

Hebi ga propade mi koncepcija.  :drinks:

srsa:
Е па Арсо, џабе тај твој труд. Ја тврдим да НЕ МОЖЕ глисирање на сувом.  :scare:  :scare:  :scare:

Arsa:

--- Citat: srsa  01, 10, 2011, 07:18:59 pre podne ---Е па Арсо, џабе тај твој труд. Ја тврдим да НЕ МОЖЕ глисирање на сувом.  :scare:  :scare:  :scare:

--- Kraj citata ---

Tebe ostavljam za zimnicu.  :diablo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju