E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Glisiranje sa 5ks, da ili ne?
Kapetan:
jedrilice izgleda glisiraju .... pre dva tri dana sam bio nasukan kod drugara na jedrilici i zakaci nas bayliner sa 250 konja.... kad na sje odsukao drugar buc u vodu (bolje da ne znate kakvu ) a ja ostanem na jedrilici bez kormila.... ono je trebalo videti glisiralo se samo tako :good:
Zoran Marinković:
:superstition:
--- Citat: srsa 01, 10, 2011, 07:18:59 pre podne ---Е па Арсо, џабе тај твој труд. Ја тврдим да НЕ МОЖЕ глисирање на сувом. :scare: :scare: :scare:
--- Kraj citata ---
možda i nije glisiranje...nema pramčani talas...ne znam kako se zove....pa da se skupimo negde na obali
ugrejemo :pleasantry: jednog Stanka i da to lepo raspravimo ko ljudi... :aggressive: :aggressive: :suicide: :aikido: :suicide: :aggressive:
srsa:
Зоки, предлог је феноменалан. На сувом може једино Станко да глисира, али и он само ако је око 30-40 цм ИЗНАД ЗЕМЉЕ. :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Arsa:
--- Citat: srsa 01, 10, 2011, 13:47:40 posle podne ---Зоки, предлог је феноменалан. На сувом може једино Станко да глисира, али и он само ако је око 30-40 цм ИЗНАД ЗЕМЉЕ. :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
--- Kraj citata ---
Znam da ću opet otići u off, ali ne mogu da ne reagujem. Naravno da može da se glisira na suvom. Naročito ako se dobro podmaže. Stanko je jedan od prostijih načina. :good: :drinks: :smile:
Evo posla za administratore ako hoće da prečiste temu. :taunt:
Kapetan:
--- Citat: Dule 01, 10, 2011, 16:39:11 posle podne ---Ja samo mogu da zakljucim...
Postoje 3 rezima plovidbe. Prema njima se prave brodska korita. Deplasmanska, gliserska i poludeplasmanska.
--- Kraj citata ---
cemu ovakav netolerantan stav ? ja sam za to da posotje 4 vrste i da se doda poluglisirajuca :police:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju