E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

tiger shark

<< < (5/6) > >>

Bakara:
To si u pravu

maverick:
Tu se mnogo polemike vodi o potrosnji motora pa ne bi imao vremena da to sve saberem i napisem sta je tocno. Ali u konacnici...25 ks moze na tom čamcu da trosi puno manje nego 15 u full gasu a o habanju i trajnosti motora da ne pricam...Moj čamac glisira s 3 konja od sto kila s 25 ks...i to da od maksimalnih recimo 44 ide 38 na sat...no recimo cetvrti kad udje ne moze uzvodno da ide ni 10 jer ne moze izglisirati...Ja sto puta napominjem, meni koji pecam sam...i ljeti odem preko na plazu s familijom je idealan...No evo svaki dan trebam namontirati 30 ks 4t s trimom i tu ocekujem puno bolje perfomanse u kako u konacnoj brzini tako i pod opterecenjem...Kod nas u Osijeku je to jedan od najmnogobrojnih čamaca jer svi do dunava imamo podosta kilometara. Juri se non stop negdje i nema se vremena za neko sporije putovanje a treba i neka kabina gdje moze covjek da malo odspava tokom noci ili kad kisa pada...

Bakara:
Da, slažem se sa tobom oko motora 25 je sigurno neki optimum u toj klasi do 30hp gde kod nas kreće veća stopa poreza. Ja sam odrastao na Drini vozeci drvene šiklje i metalne tabanaše sa 4-6 konja i to je tamo ok, jer nema potrebe ići daleko da bi našao dobar teren. Kad sam došao na Dunav, shvatio sam da tu važe druga pravila i da je to za Drinu - autoput! Treba ti i brzina, malo udobnosti, pouzdanost a kabina uvek dobro dođe :-)

Bakara:
Da li ima neko od clanova iz Beograda/Zemuna/NBGD Tiger Shark? I dalje planiram kupovinu, a realno nisam nikad ni usao na Tiger Shark koji je na vodi, pa nemam predstavu kojim prostorom raspolaze i kako se ponasa dok se covek krece po njemu. Na mojoj marini(4.juli) nazalost nema niko, pa ako je neko od vas raspolozen da me primi na kratko na svoj Tiger Shark, cisto da vidim da li to uopste meni odgovara, ili da ipak trazim nesto drugo.
Gledano sa kopna, ili kompa da kazem, Tiger Shark mi nudi ono sto treba:
* moze da izglisira
* ima koliku toliku kabinicu
* nije prevelik, lako se izvlaci
* stabilan, tako kazu
* moze ravno da se pristane obali, a ne kao V korito, da se krivi :)

samo taj prostor da vidim...

zankiki:
Još nisam video da se V korito krivi kad pristaneš na obalu   eek eek eek eek

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju