E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
tiger shark
maverick:
kupio sam, ustvari narucio sam novi..stize za nekoliko dana...potrebni savjeti oko svega...ima samo prozore i vrata...izolacija kabine, treba ne treba, s cim i kako...ne svidja mi se ljepljenje tepisona...usmrdi se zaprlja se...imao sam ideju za pluto ali vidim da se dosta lako osteti...a kabina je mala samo za spavanje i nesto malo stvari tako da ce se ostetiti sigurno...rekli su mi eko koza...nisam pametan ..dajte neki pametan savjet
Labud 1258:
Puno pitanja a malo podataka. :download:
Prvo nam reci kako i za čega si planirao da ga koristiš, u kom periodu i ako ima nekih posebnih detalja, napomeni.
Kako si pogon zamislio, na ručku ili daljinski ( u tom slučaju ide konzola ).
Ps. ako nije tajna, koliko izadje takav čamac nov u osnovnoj opremi ?
Pozdrav :smile:
miodragi:
Ipak je labud - LABUD.
Labud 1258:
--- Citat: miodragi 02, 08, 2011, 12:34:12 posle podne ---Ipak je labud - LABUD.
--- Kraj citata ---
To sigurno :good: , usvojio sam ga i ne mrdam :party:.
Daće bog ( da ukradem malo vremena ) pa da se vidimo na Tisi u septembru.
Pozdrav
maverick:
kupio sam novi , kod vas, tj u Srbiji...izadje me oko 2500 eura do registracije, u toj cijeni ima prozore vrata i drzace na krovu....pogonicu ga sa 30 ks, na komande el start ...koristice mi za vikend pecanja na dunavu, znaci za prespavati noc eventualno dvije....iskljucivo za pecanje...posto samo bacam varalicu, znaci jedan stap i jedan ruksak i da sam brz jer prelazim velike udaljenosti....
stavicu i neku zimsku tendu da ne moram izbacivati vodu i neku ogradu....ostaje mi problem kabine, da li je uopce izolirati ili ne...staviti siber ili da kupim preko neta mali ventilator na solarni pogon koji bi konstantno provjetravao kabinu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju