E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
tiger shark
Bakara:
Uuu, bas ozbiljne kilometraze prelazis, kladim se da manje predjes autom godisnje? jh
Gledam nesto oglase, i vidim da od polovnih Tiger Shark camaca imaju dva tipa, vidi se po kabini. Zna li neko da li ima jos nekih razlika osim u kabini, tj da li je neki bolji - kvalitetniji, da li su od istog proizvodjaca? Vidim da se godista razlikuju, plavi je '83, crveni '92, mada sam video istu kabinu i '90(ovu noviju)
I jos jedno pitanje, da li u kabini moze normalno da se sedi ili nema toliko visine? Ja doduse imam 2 metra, ali recimo da li covek prosecne visine moze da sedne normalno :)
Sve sam blizi da ponudim zamenu ili prodam moj kvarner g370 za ovakvo nesto ....
Bakara:
Ne videh nikog u mojoj marini da ima shark-a da ga malo bolje pogledam, ali ovo sto maverick pise bas mnogo pomaze thumbup
maverick:
Sharkovi su isti...tj iste su kabine samo su drukciji prozori...u kabini mjesta za sjedenje ima na samom pocetku kod vrata...ja sam 191 i jbg ne mozes da nagnes pivo kad sjedis lol a ne znam odakle si...ja sam iz Osijeka i kod mene ih ima malo more...ako hoces naleti na pivo pa se provozaj pogledaj sta te zanima ako nisi bas izdaleka . Kod vas je mislim bio samo jedan proizvodjac i to Titel...nedavno sam bio u tvornici i sad ih je preuzeo Nelt...i kalupi su nekom prodani....kod nas je početkom rata jedna firma iz Zg počela s proizvodnjom ali bili su preteski i dosta losije kvalitete. Nedavno sam reparirao jednog 89 godiste...plastika je bila u odlicnom stanju...malo farbanja i kao nov....Ipak je meni za moju namjenu odlican...brza pecanja dan-dva-tri...velike kilometraze i mjesto di mozem da se uvucem i prespavam...a gledam ja i nesto vece...samo koliko kilometara prodjem na psihijatriji bi zavrsio s potrosnjom goriva 6589
Bakara:
Hahaha, pa ako uzmes vece, promenices stil, prelazices manje kilometraze, vozices sporije jh
Ja sam u Zemunu, tako da od svracanja ovaj put nista, ali hvala na pozivu i hvala na odgovoru. Bacam se u potragu
Bakara:
Maverick, kojim se brzinama kreces sa 25 konja, i kojom brzinom najčešće ideš a da si na ekonomiku? Kujem planove, pa se sad razmišljam i o dvotaktnom motoru, pretpostavljam da je za njega neki minimum 20hp da bi mogao da izglisira i da ne radi na punom gasu? Doduše, videh snimak lika koji ima Tomos 18 i glisira sa njim, e sad, kojom brzinom ide i da li mu je pun gas, ne mogu da procenim.. Gledam nekako da imam snage za glisiranje, pristojnu brzinu(bar 20km/h) a pritom ne neku nenormalnu potrošnju, ako bi bila do 10L, to je ok.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju