Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (24/32) > >>

barbanesa:
Ajde da se i ja oglasim..Nemam nista da dodam ni da oduzmem,u stvari imam:drugog dana druzenja upoznaili smo jednog novog clana naseg foruma Vladimir 69 ako se ne varam.Decko je prosao pored nas prepoznao nas ( a kako i nece) i svratio da se upozna sa nama .. :drinks:
I jos nesto ne znam da li ste i vi zapazili ali Zorter se nije odvajao od Duleta celi celcati dan... :lol:
Ako ne verujete nadjite mi jednu sliku a da nije pored njega???
Zbog cega ne znam,mozda vi znate???? :lol: :lol: :lol:

Kapetan:

--- Citat: LSI  08, 08, 2011, 11:24:36 pre podne ---Ovako, kupiću novi disk sa oprugom i poteznicom i radiće moj Evinrude kao pravi. Dobar je to motor ali nije za moje godine da vučem poteznicu.

Uzgred, zna li neko koliko to sve košta (mislim na taj disk sa oprugom i poteznicom)?
Rekoše mi u subotu da se javim Miletu Džonsonu - hajde neka mi neko javi broj telefona da ne "kopam" po forumu...

--- Kraj citata ---

e to i meni treba, uzeh zeku od saleta al motor ne radi za pocetak moram da promenim taj disk ... ajde kada iskopas javi i mene interesuje cena

LSI:

--- Citat: Kapetan  08, 08, 2011, 11:30:09 pre podne ---
--- Citat: LSI  08, 08, 2011, 11:24:36 pre podne ---Ovako, kupiću novi disk sa oprugom i poteznicom i radiće moj Evinrude kao pravi. Dobar je to motor ali nije za moje godine da vučem poteznicu.

Uzgred, zna li neko koliko to sve košta (mislim na taj disk sa oprugom i poteznicom)?
Rekoše mi u subotu da se javim Miletu Džonsonu - hajde neka mi neko javi broj telefona da ne "kopam" po forumu...

--- Kraj citata ---

e to i meni treba, uzeh zeku od saleta al motor ne radi za pocetak moram da promenim taj disk ... ajde kada iskopas javi i mene interesuje cena

--- Kraj citata ---

Evo, ovo sam našao na našem forumu:

MOTONAUTIKA SERVIS-ispod nadvoznjaka kod hipodroma (Paštrovićeva 12).

Mile Johnson tel:011/354 31 21 ili 2543 888 (javlja se i Marko)
Ugljesa Radivojevic tel:063 271 888

Razgovarao sam sa Uglješom i Markom (Mile se sutra vraća u radnju).
Ne znaju koliko bi čitav sklop mogao da košta i izgleda da nemaju ni novi ni stari na lageru.
Reče mi Marko da se javim sutra - Mile će moći da kaže više...

Kapetan:
e svasta... ajd javljaj da ne zovemo nas troje coveka, meni trebaju doduse samo opruge

mossi:
Sve dobro!
I sve ide svojim tokom.  :good:
Bez muke nema nauke.

:drinks: :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju