Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
LSI:
--- Citat: bak 08, 08, 2011, 09:41:52 pre podne ---Bas mi je drago da je Vas camac porinut, dugo i bezbrizno plovili sa njim :tenk:
I nemojte da camac dugo bude u dvoristu, bas mu se svidja na vodi, vidi se kako veselo plovi :good:
A tenda moze i ne mora, moze i dogodine, ponekad je i suncobran dovoljan, miran Dunav i drustvo i kud cete lepse :stop:
--- Kraj citata ---
Draga Bak, dugo se niste javljali, pa mi je Vaša čestitka još milija.
Čamac će zaista biti u vodi onoliko koliko mi vreme dozvoli.
Medjutim, bez tende ga ne mogu vezati za bovu, jer u slučaju kiše, brzo bi se napunio vodom, tako da ne mogu da ga ostavim na vezu.
Čim budem mogao da postavim tendu, čamac ide na bovu, a onda i meni će biti mnogo jednostavnije da autom odem do Dunava i da zaplovim.
Ovako, dok to ne bude moguće, ja sam nemam dovoljno snage da čamac izvučem iz bašte, da ga spustim u vodu i onda sve to u suprotnom pracu, pa ću se voziti onda kad nadjem "žrtvu" koja će biti slobodna onda kada sam i ja slobodan za "dangubu".
Još jednom hvala na lepim željama i nadam se da i Vi uživate sa suprugom negde na vodi ovih dana.
LSI:
--- Citat: stvlada 08, 08, 2011, 08:59:11 pre podne ---
--- Citat: odisej 08, 08, 2011, 00:22:06 pre podne ---Ova fotka mi se posebno sviđa
--- Kraj citata ---
Iko zaboravio si da dodas text sa kumovim mislima dok je gledao mlade mame mestanke kad su u pesku pravile kule devojcici kojoj je barbanesa poslao meso.....
--- Kraj citata ---
Taj komentar je krajnje nepotreban - svima je jasno šta je mogao da misli.
budens72:
LSI čestitam :drinks: sad samo :slow_en:
svaka čast na lepom druženju :good:
Kapetan:
moram priznati da mi je bas drago da je camac napokon zaplovio , lazo baci ovaj stari motor i kupi neki noviji i uzivaj stvarno necu moci da gledam da naredne dve godine popravljas motor :lol:
a mogli bi svi zajedno uskoro organizovano da malo plovimo gore dole po dunavu dok jos leta ima..
@dule za savu mi ne pricaj , bio sam za vikend tamo , sledeci put cu lepo da odem do knez mihajlove isti je utisak...
LSI:
--- Citat: Kapetan 08, 08, 2011, 11:06:19 pre podne ---moram priznati da mi je bas drago da je camac napokon zaplovio , lazo baci ovaj stari motor i kupi neki noviji i uzivaj stvarno necu moci da gledam da naredne dve godine popravljas motor :lol:
a mogli bi svi zajedno uskoro organizovano da malo plovimo gore dole po dunavu dok jos leta ima..
...
--- Kraj citata ---
Hvala, Kapetane.
Biće i zajedničke plovidbe.
Moram da priznam da se u subotu većina nas potajno nadala da će se na horizontu pojaviti jedrilica sa našim Kapetanom - čitav doživljaj bio bi još lepši da ste imali vremena da nam se pridružie sa porodicom.
A što se tiče motora, kada bih našao neki od 25 KS sa elektrostartom i da ne košta više od 600-650 evra (a pri tom je i potpuno ispravan) - "ponovio" bih se ja.
Ovako, kupiću novi disk sa oprugom i poteznicom i radiće moj Evinrude kao pravi. Dobar je to motor ali nije za moje godine da vučem poteznicu.
Uzgred, zna li neko koliko to sve košta (mislim na taj disk sa oprugom i poteznicom)?
Rekoše mi u subotu da se javim Miletu Džonsonu - hajde neka mi neko javi broj telefona da ne "kopam" po forumu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju