Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (25/32) > >>

bak:

--- Citat: LSI  08, 08, 2011, 10:54:50 pre podne ---

Medjutim, bez tende ga ne mogu vezati za bovu, jer u slučaju kiše, brzo bi se napunio vodom, tako da ne mogu da ga ostavim na vezu.

Još jednom hvala na lepim željama i nadam se da i Vi uživate sa suprugom negde na vodi ovih dana.

--- Kraj citata ---

Ovako smo i mi mislili, ali se, i pored ovolikih kisa stvarno jako malo vode skupi u camcu, u krmenom delu bude mozda 5 cm, to se lepo izbaci za 10 min i idemo kud smo krenuli. Doduse, mi smo sklepali neki krov, pa nam kisa ulazi samo sa strana.

I, nakon sto smo, za potrebe naseg puta (pisacu o njemu) sklepali neku tendu, zakljucili smo, da uzak a visok camac, kao sto je nas, a i Vas, je sigurnji na vezu bez tende, mislim da bi bila kao jedro, u slucaju jakog vetra, a on na bovi, ne smem ni da pomislim sta bi bilo. Lakse mi je da izbacujem vodu iz njega nego njega iz vode  :lol:  :superstition:

Mi uzivamo kad god to posao mog muza dozvoli, makar odemo da se provozamo 2 sata.

I tu sam ja, citam, skupljam iskustva, samo slabo pisem, pored toliko iskusnih i pametnih ljudi jos nemam sta da kazem, ali polako, bice   :)

Arsa:

--- Citat: barbanesa  08, 08, 2011, 11:28:29 pre podne ---Ajde da se i ja oglasim...

...I jos nesto ne znam da li ste i vi zapazili ali Zorter se nije odvajao od Duleta celi celcati dan... :lol:
Ako ne verujete nadjite mi jednu sliku a da nije pored njega???
Zbog cega ne znam,mozda vi znate???? :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Stvarno nije u redu da ovo radiš.  :taunt:

Što ljudima jasno ne kažeš na šta aludiraš?   :lol:

zorter:
Nisam kriv sto oko elektropogona jedino nas dvojica imamo znanja i iskustva u radovima i prepravkama. A to je trebalo nesebicno podeliti sa KOLEGOM. :party:

Gaga:
Mislim da kisa ne moze nikakvu stetu naneti nijednom camcu, pogotovo za neko kratko vreme (5-6 dana), i to u ovo letnje vreme. Ali, bez obzira na to kaljuzna pumpa mora da bude OBAVEZNA na svakom brodu. Pored toga sto eliminise eventualnu vodu (kisa, curenje), takodje eliminise i brigu, sekiraciju i drzi ladju, (a i nas) u zivotu!

Hteo sam da kazem da ne treba gledati na sve sitnice. Vazno je da je ladja zaplovila, a to sta bi sve jos moglo i trebalo neka ostane za jesen i zimu.

Zato sada, Lazo, uzivaj u svojoj ladji, letu i zivotu!

barbanesa:
Eto nama nove teme:
Tenda i motor .tema je odlicna samo nista ispod 12-13 lista ,pa onda opet druzenje za uspesno postavljenu tendu i opravku motora.
Tu ce se sigurno prikljuciti i Nikola jer i on ima neku krsinu za opravku.. :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju