Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Jel neko video "Lunu"?
oblak:
Kod koga ću ja da pravim svoj houseboat.....................mater im indijansku :diablo:
HOGAR:
--- Citat: oblak 02, 08, 2011, 21:36:20 posle podne ---Kod koga ću ja da pravim svoj houseboat.....................mater im indijansku :diablo:
--- Kraj citata ---
Kod Soleta,bre,via Titel :drinks:
oblak:
--- Citat: HOGAR 02, 08, 2011, 21:47:09 posle podne ---
--- Citat: oblak 02, 08, 2011, 21:36:20 posle podne ---Kod koga ću ja da pravim svoj houseboat.....................mater im indijansku :diablo:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Šole je sjajan..samo mu rokovi rastegnuti i ne peskari brodove...to bi onda morao u sopstvenoj reziji a ne planiram vishe nishta u sopstvenoj reziji.
busa2:
ista stvar je izgleda i sa Draganom (ranije nije bio takav) ?
IKA:
--- Citat: oblak 02, 08, 2011, 21:51:08 posle podne ---
--- Citat: HOGAR 02, 08, 2011, 21:47:09 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Šole je sjajan..samo mu rokovi rastegnuti i ne peskari brodove...to bi onda morao u sopstvenoj reziji a ne planiram vishe nishta u sopstvenoj reziji.
--- Kraj citata ---
pogrešna informacija.Šole nema svoju peskaru ali na zahtev investitora angažuje ekipu koja peskari.Normalno da se to dodaje na njegovu cenu.
E sad što se tiče rokova kad tad proizvođači upadaju u tu zamku.Ili precenjuju svoje mogućnosti ili upadaju u krizu jer prihvataju poslove ispod ekonomski opravdanih cena pa se u tome uguše.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju