Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Jel neko video "Lunu"?
srsa:
--- Citat: busa2 02, 08, 2011, 23:01:43 posle podne ---ista stvar je izgleda i sa Draganom (ranije nije bio takav) ?
--- Kraj citata ---
Изгледа му је "наш пријатељ" Луна дошао главе. Умало и ми не пролупасмо. :shout: :wild: :scare:
igorbos:
--- Citat: srsa 03, 08, 2011, 00:11:55 pre podne ---
--- Citat: busa2 02, 08, 2011, 23:01:43 posle podne ---ista stvar je izgleda i sa Draganom (ranije nije bio takav) ?
--- Kraj citata ---
Изгледа му је "наш пријатељ" Луна дошао главе. Умало и ми не пролупасмо. :shout: :wild: :scare:
--- Kraj citata ---
:drinks:
Kapetan:
--- Kraj citata ---
kako mislis nije ? ja sam prvog dana rekao ko je i sta je ... njegove cuvene recnice u vezi broda od 12 metara :
"Ne zna Brus Roberts preteruje, slusaj ti mene !"
ili
"ne treba ti vise od 3mm lima za brod od 12 metara, evo ako insistiras radicemosa 4mm" (u projektu pise 6mm)
ili
"to je projekat Bruca Roberta a mi ga produzujemo ka zahtevu klijenta, imam pravog coveka za to" (slucajno upoznam coveka koji radi to produzavanje jako prijatan covek ali covek je diplomata a ne brodoprojektant...)
prekjuce sam bio sa kacintatom i musterijom , jako brz i efektivan razgovor :
1 Kostace toliko
2 ti materijali, te farbe, toliko ruku,
3 spisak opreme detaljan
4 rok isporuke toliko
5 Mogu da pocnem tada i tada
i sve jasno...
busa2:
Ma kap, ubuduce papir trpi sve i svako prekoracenje -idu penali . bar se tako radi sa nesigurnim majstorima.
Kapetan:
--- Citat: busa2 03, 08, 2011, 18:46:39 posle podne ---Ma kap, ubuduce papir trpi sve i svako prekoracenje -idu penali . bar se tako radi sa nesigurnim majstorima.
--- Kraj citata ---
to je mrka kapa:
1 Znas li majstora koji ce da potpise penale u svoju stetu ?
2 da li ja treba posle da idem i da mu iznosim masine iz radionice posto pare da vrati ili da zbog probijanja rokova isplati nema?
u normalnom svetu se to radi sa kreditinim pismom koje izdaje banaka , ili sa bankarskim garancijama ... a to kod nas ne postoji ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju