Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Jel neko video "Lunu"?
oblak:
Ma znam Dule koja je procedura ali sem registracije radiole koja zahteva zvanichnu prijavu itd....brod moze imati ime, kuma, starog svata i ostalu mnogobrojnu rodbinu i bez registra. A shto se tiche "zashtite" ja vidjam Ana bar 10 kom, brod imena tvog broda postoji i u plekanoj varijanti itd. U principu ja volim krstiti brod iz chisto romantichnih razloga...:)
HOGAR:
Ma mene u Srbiji vise nista ne moze da iznenadi,i Kosmet se vodi u registru da je nase,al ovi sa zapada imaju jaci registar
srsa:
--- Citat: HOGAR 02, 08, 2011, 18:56:51 posle podne ---Ma mene u Srbiji vise nista ne moze da iznenadi,i Kosmet se vodi u registru da je nase,al ovi sa zapada imaju jaci registar
--- Kraj citata ---
Док њихов папир-регистар не избледи. А онда....... :sajkaca: :sajkaca: :sajkaca: :aikido: :aikido: :aikido:
HOGAR:
--- Citat: srsa 02, 08, 2011, 19:00:22 posle podne ---
--- Citat: HOGAR 02, 08, 2011, 18:56:51 posle podne ---Ma mene u Srbiji vise nista ne moze da iznenadi,i Kosmet se vodi u registru da je nase,al ovi sa zapada imaju jaci registar
--- Kraj citata ---
Док њихов папир-регистар не избледи. А онда....... :sajkaca: :sajkaca: :sajkaca: :aikido: :aikido: :aikido:
--- Kraj citata ---
Ne mislis,valjda,da tamo idemo pesice,bar mi imamo gusenice i krila,za razliku od okolnih zemalja,nije uspeo Suntavi sve da unisti,a hteo je :lol: :lol: :lol: :lol:
busa2:
Ala vi off-ujete :lol:
Luna je ?....? na ivici nervnog sloma :diablo: :suicide:
Dragan je nesto izgleda prolupao ali nebih da sirim neproverene informecije .... ? cini mi se da luna nije jedini koji je nezadovoljan ima jos slucajeva u ovoj sezoni i svi kukaju kada dodju u radnju . Čak i ja imam neka nerasčišćena posla videcemo kako ce se sve zavrsiti ali ako se nastavi ovakvim sledom ... NEĆE DA VALJA .
U pitanju su rokovi i lova ?
Radi za nekog mog prijatelja i poceo malo da nas zavlaci a taj prijatelj ima mnogo nezgodnog sina i ako ovaj namirise neko vacarenje ... :diablo: bice price za celu zimu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju