" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: zorter 03, 08, 2009, 14:35:31 posle podneOstao je klasicna 4-ka, ali sad imam drugi problem. Pali tek iz 10-og potezanja kanapa i na dve trecine gasa radi dobro a cim predje 2/3 pocinje da se gusi.Zna li neko u cemu je problem ??? :wild: Proveri paljenje. Ja sam zamenio kondenzator, platine, nastelovao paljenje i sada je mnogo bolje. A ponasao se isto kao i tvoj.Jedino sto me muci je to sto kada je masina zagrejana, i ako odmah po gasenju potegnem kanap, pali k'o mina. Medjutim , ako je tako zagrejanu ostavim ugasenu 5-10 minuta, onda rodim mecku dok je ne upalim. Potezem k'o sivonja dok ne sastavi a anda prvih 10-tak sekundi radi ko traktor. Ima li neko ideju.....
Ostao je klasicna 4-ka, ali sad imam drugi problem. Pali tek iz 10-og potezanja kanapa i na dve trecine gasa radi dobro a cim predje 2/3 pocinje da se gusi.Zna li neko u cemu je problem ??? :wild:
imam drugara ima 4.8 ganz nov bio mu rezerva na gliseru pa ako nekog zanima da mu dam mob
Ne curi nigde. Cak kad napuni karburator se oseca otpor na pumpi i nigde ni kapatke da prospe. Moguce je da je membrana, ali sto na punom gasu se gusi a do 2/3 ide fenomenalno?