E, ovako treba... > Tomos

TOMOS 4,8

<< < (3/9) > >>

giganova:
E kad voles onda kod Macana preko puta stare Jele,on ti uzme meru i ti zadovoljno njakas menjac. :drinks:

zorter:
Ma ja to sve sam. Dosad sam vec dao na njega oko 50€, a bice jos.Je*i ga kad sam ga dobio, pa mogu da ulazem do jedno 150€. Kao da sam ga kupio.Ali o ovome razmisljam da li se isplati,Pa zato i pitam za iskustva.
 :good: :good:

bogdan:
 Imam dooobrano iskustvo u odrzavanju tomosovih motora , 4.8 a i cetvorke iz te zadnje serije imaju vrlo nezne mehanizme u cizmama. Za rekreativnu upotrebu jos i nekako  a za prof. ribarenje ne. E sad  najveci problem u svemu tome je sto su zupcanici za 4.8 koji se mogu nabaviti kod nas ( mala privreda ) loseg kvaliteta tako da i uz najbolji rad ne sastave ni par meseci , nazalost imao sam par takvih slucajeva. Od tada u sve 4.8 ugradjujem konusni i tanjirasti od obicne cetvorke  uz neznatnu doradu i to dobro fercera. Iz svog iskustva ti ne bih preporucio vracanje na menjac.

zorter:
Ostao je klasicna 4-ka, ali sad imam drugi problem. Pali tek iz 10-og potezanja kanapa i na dve trecine gasa radi dobro a cim predje 2/3 pocinje da se gusi.
Zna li neko u cemu je problem ???  :wild:

GAGULIN:
imam drugara ima 4.8 ganz nov bio mu rezerva na gliseru pa ako nekog zanima da mu dam mob

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju