E, ovako treba... > Tomos
TOMOS 4,8
giganova:
Zoki ja sam tu pentu posedovao jedno deset godina.Koriscena je u najgorim mogucim uslovima,i pokazala se veoma snaznom i pouzdanom u svojoj klasi.Stvarno joj je mana snop konusno tanjirastih zupcanika za rikverc,i to veoma brzo strada,mala nepaznja pri rukovanju i zbogom.U to vreme popravka je kostala mnogo i mi smo to uvek blokirali,cak sam vadio zadnji konusno tanjirasti .Imao sam problema i sa gumom u elisi ali ne sto je loseg kvaliteta vec sto sam umesto stifne redovno stavljao ekser,i posle mnogobrojnih udaraca guma je popustala.
Moj savet ti je ostavi je tako ,kaci na camac i vozi :drinks:
stvlada:
Takodje imam 4,5s i pukla mi je opruga,za novu su mi trazili 80 e pa mi je nekako logicnije bilo da zamenim radilicu za 100 i ne razmisljam dali ce mi opet puci opruga,ujedno je majstor Djole i prepravio na kracu cizmu,sad je sve ok i taj mi je pomocni.
zorter:
--- Citat: giganova 30, 04, 2009, 20:43:37 posle podne ---Zoki ja sam tu pentu posedovao jedno deset godina.Koriscena je u najgorim mogucim uslovima,i pokazala se veoma snaznom i pouzdanom u svojoj klasi.Stvarno joj je mana snop konusno tanjirastih zupcanika za rikverc,i to veoma brzo strada,mala nepaznja pri rukovanju i zbogom.U to vreme popravka je kostala mnogo i mi smo to uvek blokirali,cak sam vadio zadnji konusno tanjirasti .Imao sam problema i sa gumom u elisi ali ne sto je loseg kvaliteta vec sto sam umesto stifne redovno stavljao ekser,i posle mnogobrojnih udaraca guma je popustala.
Moj savet ti je ostavi je tako ,kaci na camac i vozi :drinks:
--- Kraj citata ---
Moze li makar da se preradi da bude kao 4,5; odnosno da ima ler/ukopcano.Mislim da mnogo znaci kad mozes da iskljucis pri pristajanju, umesto da je gasim.Kod mene je sad kao cista 4-ka (pali=vozi; gasi=stani)?
giganova:
Zoki mozes da je vratis u fabricko stanje ali to kosta,sam sklop je nepouzdan,mana na svim 4,8.Neznam sto je problem voziti je kao cetvorku bez reduktora?
zorter:
Zbog gasenja kod stajanja, a i ne volim budzevine.Volim fabricko.A nema ni blokadu cizme.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju