E, ovako treba... > Tomos

TOMOS 4,8

<< < (4/9) > >>

zorter:

--- Citat: roberto_s  04, 08, 2009, 14:55:41 posle podne ---
--- Citat: zorter  03, 08, 2009, 14:35:31 posle podne ---Ostao je klasicna 4-ka, ali sad imam drugi problem. Pali tek iz 10-og potezanja kanapa i na dve trecine gasa radi dobro a cim predje 2/3 pocinje da se gusi.
Zna li neko u cemu je problem ???  :wild:

--- Kraj citata ---

Proveri paljenje. Ja sam zamenio kondenzator, platine, nastelovao paljenje i sada je mnogo bolje. A ponasao se isto kao i tvoj.
Jedino sto me muci je to sto kada je masina zagrejana, i ako odmah po gasenju potegnem kanap, pali k'o mina. Medjutim , ako je tako zagrejanu ostavim ugasenu 5-10 minuta, onda rodim mecku dok je ne upalim. Potezem k'o sivonja dok ne sastavi a anda prvih 10-tak sekundi radi ko traktor. Ima li neko ideju.....

--- Kraj citata ---

Tako se isto ponasa i moja 4-ka, ali mi sve lici kao da vraca gorivo u rezervoar, jer kad malo naspricam, pali odmah.
Izgleda da negde na crevu vuce fals vazduh. Dovoljna je mala rupica da po gasenju vrati gorivo nazad.
Pozzzzzz

--- Citat: GAGULIN  04, 08, 2009, 16:15:08 posle podne ---imam drugara ima 4.8 ganz nov bio mu rezerva na gliseru pa ako nekog zanima da mu dam mob

--- Kraj citata ---

Mala nam vajda od nove, jer ona jos nije dosla dotle da zeza.
Pozzzzz

zoki novus:
promeni membranu na benzinskoj pumpi
oce da zeza

bogdan:
Proveri prvo da li  kad drukas gorivo  negde curka , skines kutiju za vazduh. Moze biti i da ti dzek za gorivo ne valja , hoce i tu da vuce fals vazduh , proveri i pumpu ,skini   izduvaj gorivo i vidi da li u smeru goriva ide  a u suprotnom ne.  Ako ide i u suprotnom    menjaj membranu

zorter:
Ne curi nigde. Cak kad napuni karburator se oseca otpor na pumpi i nigde ni kapatke da prospe. Moguce je da je membrana, ali sto na punom gasu se gusi a do 2/3 ide fenomenalno?

Darkobp:

--- Citat: zorter  05, 08, 2009, 00:08:51 pre podne ---Ne curi nigde. Cak kad napuni karburator se oseca otpor na pumpi i nigde ni kapatke da prospe. Moguce je da je membrana, ali sto na punom gasu se gusi a do 2/3 ide fenomenalno?

--- Kraj citata ---
Da moguce bas zbog ac pumpe,da je sama membrana malo ispucala i ostecena da nemoze da da pun protok goriva vec samo pomalo piska pa za veci gas tj preko recimo tih tvojih 2/3 nedostajeti goriva
Proveri je opticki i nesme biti onako tvrda i plasticna,ma kao i kod kola znas ti to vec :good:
Mislim da je nova membrana negde oko 400din

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju