Preduhitrio si me :)
Jedan jedini ulaz u Tikvaru je malo reci jadan ponarocito na ovom vodostaju,prokopovan je proletos al je opet zasut tj uzan je mozda 3.5- 4m a dubina nekih 0.5m,pri ulasku hvataj malo vise desnu stranu jer je dublja kako je bager kopao,ustvari videces i sam,ako mozes pri ulasku malo trimuj i podigni motor i prolazis bez problema :good:
Svakim danom tuda ulaze i izlaze brodovi od 9-10m i sam se pitam kako :

:
Marine neke zvanicne nema,to su sve boksovi na pontonima da kazem privatni ali mislim da se moze naci uvek neko mesto(to cu ti se ves raspitati),u najgorem slucaju obala je

izmedju pontona i mozes se lepo i tu nasukati ili gde ti je vec volja,ili se vec zavezes na celo pontona,bovicu sa strane i mirna backa :good:
cak i na sidru mozes biti jer je tikvara uzasno mirna i zaklonjena od vetra
Struje i interneta tu nema,al bar vode i carde ima :dance1:
Znaci,snalazi se kako znas tj neplaca se nista
Samo ti moram skrenuti paznju da je voda sad vec i "neprijatno" topla u njoj za kupanje i hvata verovarno vec i 30c
Najbliza prodavnica je na nekih 300-400m i solidno je opremljena,benzinska je daleko ali tu sam ja zato za sve sto treba :good:
Uzvodnije od palanke ti ne bih savetovao (da mi oprosti Mossi :

:)jer uzasno monotoran predeo,obale strme i pune panjeva,nema plaza,3 carde do celog Apatina i jedini grad izmedju je Bogojevo, znaci 100km nicega... dok je vec hrvatska strana mnogo zanimljivija ali...
Recimi samo neki odprilike tacniji datum dolaska da probam da ti izboksujem vez na pontonu