E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Gradnja HOUSEBOAT-a

<< < (11/17) > >>

maverick:
Meni se sviđa ovaj sto je broker okačio...ne toliko zbog nadgradnje vec zbog oblika plovaka....ovakav oblik plovaka bi trebao biti bar duplo upravljiviji nego brodovi s ravnim tabanom kakvi se voze iz domace radinosti...

broker975fx:

--- Citat: maverick  06, 07, 2014, 10:01:13 pre podne ---Meni se sviđa ovaj sto je broker okačio...ne toliko zbog nadgradnje vec zbog oblika plovaka....ovakav oblik plovaka bi trebao biti bar duplo upravljiviji nego brodovi s ravnim tabanom kakvi se voze iz domace radinosti...

--- Kraj citata ---

To sigurno i jedno 5-6 puta skuplji pa je tu problem jh

maverick:
Moja vizija te priče izgleda ovako....dati da majstori naprave dva plovka i povezu...pjeskare i ofarbaju po propisu....nadgradnju bih radio od sendvić panela...koji su relativno povoljni....ujedno su najbolja izolacija...prozori...vrata terasa...sve moze od pvc-a....a unutrasnjost je dalje stvar ukusa i love....

StevaB.:
Konstrukciju i povezivanje cu sam da radim imam skoro sve kod kuce od bravarskog alata  114.Videcu sta i kako ce ici iznad plovaka,najbitniji su mi plovci na kome ce da plovi trenutno.Preostaje mi vozikanje kolima do proizvodjaca,pa cu da razmislim od koga cu da kupim uglavnom slike kacim kad dodje u dvoriste nadam se do kraja avgusta a dogodine ako bog da i na vodu da izadje.

Darkobp:
Mismo prosle godine sredjivali ponton i izbacivali metalne burice iz konstrukcije,svakakvi plovci su  dolazili u razmatranja i na kraju je pobedio u odnosu cene i kvaliteta http://www.pimi.co.rs/

Plasticni Pontoni su svarno prvoklasni,uv stabilni sa debljinom zida od 7mm a unutra su skroz ispunjeni stiroporom za nedaj boze
Saradnja sa Pimijem je bila odlicna i za svaku preporuke,sve se sa covekom mozes dogovoriti,napravice ti i preraditi sve sto hoces po tvom zahtevu  thumbup
Dimenziju ti pravi po tvojoj potrebi ima ih precnika

Koliko pamtim cena takvog jednog pontona duzine 5m a precnika 0.5m je bila negde 400 ili 450e
Nosivost tacvog jednog plovka je mislim 1000kg po specifikaciji

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju