E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Gradnja HOUSEBOAT-a

<< < (10/17) > >>

StevaB.:
U planu mi je gradnja splava sa kamp prikolicom.Uskoro bi trebao da nabavim plasticne pontone (plovke) neku velicinu od 800 mm u precniku.Malo sam se raspitivao i dosta mi deluje povoljno.Konkretno sam kontaktirao ljude iz osecine.Naravno nisu jedini ima vise proizvodjaca.Od koga jos kupiti plasticne pontone?Koja plastika je najcvrsca kod nas?

srsa:
Можда алуминијум. Ево шта ради човек: 

broker975fx:
Ako sam razumeo čovek sklepava nešto u ekonomskoj varijanti čim je u pitanju kamp prikolica kao nagrađe, doduše ima njih svakakvih, pogledaj malo po forumu predstavio se jedan proizvođač, dobro je to izgledalo a dotle evo za maštanje

StevaB.:
Lepo to izgleda da se napare oci malo  jh ali... nemam novac da to izfinansiram.Plasticne plovke planiram da stavim razgovarao sam telefonom sa covekom iz ghibli plast pre nekoliko meseci i oni se nahvalise lepo da su njihovi pontoni preziveli led na rekama 2012 mene nezanima dal ce da led slomi ili ne to bi se vadilo svake zime iz vode vec kakva je cvrstina tih pontona ja ih nisam primetio u svojoj okolini.Ovde je najbitnije izvariti postolje (rostilj)na kom ce biti pricvrsceni.Preostaje mi da se vozam malo i obidjem proizvodjace tih pontona ali sam zbunjen malo.Ono sto mi je najprivlacnije trenutno su pontoni Ghibli plast i Metalac2 iz banatskog novog sela.Ovi iz osecine mi deluju cvrsce sa slika.

petar_kozic:
Imas i firmu Pimi. Potrazi po netu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju