Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Udruzenje gradjana "Moja ladja"

<< < (7/30) > >>

IkaTaca:
Barba u pravu si, tema je potpuno promenila tok :)...treba otvoriti novu temu za nas sto zele kuptiti brod...ne ovako, kao padobranci...nadam se samo da ne smaramo mnogo. (ponekad sebi licim na decacica- ja bih ovo, ja bih ono)

Barba:
Ovde mozemo da nastavimo pricu i nabavci camaca:

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=1297.0

EIDD:
Društvo,

pročitao sam diskusije na temu osnivanja udruženja građana. Kako sam radim u tom sektoru, samo da imate na umu, ako ste osnovali i formalno registrovali udruženje, pre mesec dana je usvojen nov zakon o udruženjima građana, gde može tri građana da osnuje udruženje i da se postojeća udruženja moraju preregistrovati u roku od 18 meseci (imate još 17 meseci fore)

LSI:

--- Citat: EIDD  27, 08, 2009, 11:35:26 pre podne ---Društvo,

pročitao sam diskusije na temu osnivanja udruženja građana. Kako sam radim u tom sektoru, samo da imate na umu, ako ste osnovali i formalno registrovali udruženje, pre mesec dana je usvojen nov zakon o udruženjima građana, gde može tri građana da osnuje udruženje i da se postojeća udruženja moraju preregistrovati u roku od 18 meseci (imate još 17 meseci fore)

--- Kraj citata ---

Vlasnik sam malog sportskog kluba koji sam osnovao pre više godina kao udruženje gradjana.
Ove izmene me veoma zanimaju - možeš li da mi daš više podataka (sl. glasnik, organ koji je zadužen za preregistracije i sl.)?
Hvala unapred.

Kapetan:
prebaceno u novi podforum ako neko vidi jos neku temu u vezi udruzenja gradjana neka mi baci link na pp proteste cu takodje prebaciti ovde

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju